Mida teha valentinipäeval?

14 ideed, mida valentinipäeval teha

  1. Mine kohalikku raamatupoodi. Kas sina ja su kallim olete raamatukoid? Kui jah, siis minge mõnda enda lemmikusse raamatupoodi ning valige üksteisele välja mõni raamat. Kui raha napib, võite minna ka raamatukokku ning seal seda sama teha.
  2. Vaadake valentinipäeva teemalist filmi. Viska mikrokasse popcorni või tee muid snäkke, pane põlema küünal, ava veinipudel ning vaadake teki all kaisus olles mõnda valentini- või armastuse teemalist filmi.
  3. Tehke pitsa küpsetamise võistlus. Kas on parimat toitu, kui kodus tehtud pitsa? Ega ei ole küll! Kui plaanite valentinipäeva kodus veeta, mängides lauamänge ja vaadates filme, siis lisa päevale vürtsi ning tehke pitsa tegemise võistlus. Tehke kumbki oma stiilis pitsa ning pärast otsustage, kummal see parem välja tuli. Võitjale võib olla ka auhind- näiteks jalamassaaž.
  4. Vaadake virtuaalset kontserti. Nautige konserti oma kodu mugavusest. Siit leiate kontserte, mida saate kodus vaadata.
  5. Tehke kodus viktoriini või mängige lauamänge. See ei ole lihtsalt lõbus ajaveetmise viis – uuringud näitavad, et koos lõbutsemine on paaride rahulolu üks olulisemaid tegureid.
  6. Tehke koos trenni. Kui muidu teete trenni eraldi, siis leidke midagi, mis teile mõlemale sobiks (näiteks jooksmine) ning tehke seda koos. Pärast võite ka koos dušši alla hüpata.
  7. Minge matkarajale matkama. Pange selga mugavad ja soojad riided ning suunduge metsa või rabasse. Paki kaasa ka võileibu ning termosega kuuma jooki, et puhkepeatust tehes oleks millegagi keha kinnitada.
  8. Tehke koos kunsti. Otsi välja pintslid ja värvid ning maalige koos. Võite maalida nii eraldi pildid või teha ka midagi erilisemat, maalides koos ühe pildi, kus üks teeb teatud detailid ja teine teised. Või siis üks ühe poole maalist ja teine teise.
  9. Minge muuseumi. Üle Eesti on palju toredaid muuseume, mida külastada saate. Kui teil on lapsed, siis saate ka nemad sellesse kaasata. Muuseum käivitab ka teistsuguse vestluse, mis on väljaspool igapäevaste kohustuste valdkonda.
  10. Proovige põgenemistuba. Sellised väljakutsed, nagu põgenemistuba nõuavad usaldust, tuge ja meeskonnatööd. See on lõbus ajaviide nii sõpradele kui suhtes olevatele paaridele.
  11. Mängige vanakooli arvuti- või videomänge. Uuringute kohaselt tunnevad paarid end nostalgilisi mälestusi jagades lähedasemana ja näevad isegi õnnelikumad välja. Otsi välja mõned vanad mängud (näiteks Super Mario, Sonic the Hedgehog, Legend of Zelda jne) ja andke näppudele tuld. Paljusid vanu mänge on võimalik ka internetis mängida.
  12. Kirjutage üksteisele armastuskirju. Kui te seda kunagi varem teinud pole, siis tasub võtta see aeg ning kirjutada üksteisele, miks su partner sinu jaoks eriline on. Võid kirjas meenutada ka ühiseid armsaid või lõbusaid mälestusi ning kirjutada, miks sa just temasse armusid.
  13. Minge koos vanni. Kui sul on kodus vann, siis lase see täis kuuma vett, lisa vannivahtu ja puista vanni ka roosiõisi. Süüta vannitoas mõni küünal ning pugege koos vanni.
  14. Minge kelgutama. See on jälle üks tegevus, mida saate ka koos lastega teha, kui teil on lapsi. Kuid selle asemel, et vaadata kuidas lapsed kelguga mäest alla lasevad, tehke seda ka ise. Rõõm ja naer on garanteeritud!