Erinevad suvised bikiinid
Erinevad suvised bikiinid

24.24

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Erinevad suvised bikiinid

24.24

Erinevad suvised bikiinid

    Tühista
Tootekood: 4000313869767 Kategooria: Sildid: ,
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Erinevad suvised bikiinid

 

Suurus: S – XL / Ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun kontrolli mõõdutabelit!

Erinevad suvised bikiinid

Erinevad suvised bikiinid

Toote omadused:

  • Lihtne reguleerida: kaheosaline ujumisriietus on kergesti reguleeritav vastavalt vajadusele, mis on väga mugav.
  • Sobib hästi: seksikas bikiini ujumisriietus võib olla crop top, tankini top, kõrge piha bikiini põhjad, toetava ja kujundava polsterdatud push up rinnahoidja.
  • Toote omadused: Erinevad suvised bikiinid  Valmistatud kõrgekvaliteedilisest polüester materjalist. Toote mustritüüp on lill. Tugi tüüp on alusraam. Toote stiiliks on rannastiil. Toote tüüp on bikiinikomplekt. Toote päritolumaa on Hiina (CN).
  • Põhjused ostmiseks: Stabiilne – seksikad naiste ujumisriided on valmistatud kõrgekvaliteedilisest polüestrist ja spandexist, mis on pehme ja mugav. Sobib erinevateks üritusteks, nagu rand, ujula, spa, solaarium, troopilised puhkused ja muud sarnased tegevused. Kvaliteetsed materjalid – pehmed ja mugavad bikiinid naistele. Sile kangas, hea elastsus ja vastupidavus. Kiire kuivamine, mugav ja vastupidav. Mugav ja vastupidav – õhuline tunne nahale on mugav. Suurepärane sobivus kujundab sinu kurve just õigesti!

 

Erinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinid
Erinevad suvised bikiinid

Erinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinid

Erinevad suvised bikiinid

Erinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinid

Erinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinidErinevad suvised bikiinid