Poiste kostüüm Transformer
Poiste kostüüm Transformer

31.6034.16

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Poiste kostüüm Transformer

31.6034.16

Poiste kostüüm Transformer

Komplektis: mask, body

Materjal: polüester

Suurus: S M L / Ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun kontrolli mõõdutabelit!

  • *Color

    *Size

    *Source

    Tühista
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Poiste kostüüm Transformer

Tere tulemast meie e-poodi, kus pakume laia valikut huvitavaid kostüüme, et muuta teie poja järgmine sündmus või mänguaeg veelgi põnevamaks! Meie uus Transformeri kostüüm on ideaalne valik Halloweeni või mänguaegade jaoks.

See Transformeri kostüüm on valmistatud kvaliteetsest materjalist, tagades selle vastupidavuse ja mugavuse. Komplekt sisaldab üht jumpsuiti ja ühte maski, mis lisavad teie poja kostüümile autentset ja äratuntavat välimust.

Meie poiste kostüüm Transformer on saadaval erinevates suurustes, et tagada täiuslik sobivus teie lapsele. Olgu teie poja pikkus 105–145 cm, meil on kostüüm talle sobiva suurusega. Samuti on meie suurustabelid selged ja lihtsalt mõistetavad, et tagada õige suuruse valik.

Oluline on märkida, et meie suurused vastavad Aasia standarditele, mis võivad erineda USA standarditest. Palun jälgige hoolikalt meie suuruste juhiseid ja mõõtke oma lapse tegelikke mõõtmeid, et tagada õige suuruse valik.

Lisaks pakume meie Transformeri kostüümi uskumatult soodsat hinda, mis muudab selle taskukohaseks valikuks igale vanemale, kes soovib oma lapsele kvaliteetset ja lõbusat kostüümi.

Ärge jätke kasutamata võimalust oma poja mänguaega või erilist sündmust veelgi erilisemaks muuta. Tutvuge meie poiste Transformeri kostüümiga täna ja laske oma pojal muutuda oma lemmik kangelaseks!

 

Suurus     Pikkusele

Size S suits for kids height around 105~120cm

Size M suits for kids height around 120~130cm

Size L suits for kids height around 130~145cm 

Poiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm TransformerPoiste kostüüm Transformer