Kuidas taaskasutada kilekotte?

Milleks kasutada kilekotte?

Jõulud on tulekul ja sellega koos võib sul koguneda tavapärasest rohkem poekotte. Ja olenevalt sellest, kus sa elad, kus poodled ja milliseid poekotte kasutad, võib nende hulgas olla ka plastikust poekotte. Kui leiad, et sul on kogunenud palju kilekotte, siis siin on mõned lihtsad viisid nende taaskasutamiseks – peale väikeste prügikastide vooderdamise või koera kaka korjamise (kuigi ka need on head võimalused taaskasutamiseks).

Pane mõned reisimisel kasutatavasse kohvrisse


Kilekotid tulevad reisidel kasuks. Näiteks saad neid kasutada pudelite sulgemiseks enne lendu. Samuti peaks sul alati olema paar kilekotti kohvris käepärast, et saaksid kogu reisi vältel eraldada kingad riietest ja määrdunud riided puhastest ning hoida märgu asju, näiteks ujumisriideid, muudest asjadest eraldi. Selleks viska paar kilekotti ka rannakotti, mida kasutad kiireteks suvisteks väljasõitudeks.

Pane mõned autosse


Kui su lapsel juhtub õnnetus või kui sa oma joogi maha ajad, võib su auto väga kiiresti muutuda räpaseks ja sa soovid, et sul oleks käepärast kotid, mis aitavad segadust kokku korjata. Pane hädaolukordadeks mõned kilekotid kindalaekasse ja sul on auto hädaabikomplekt (ja sul peaks see olema), pane kõik selle sisu kilekotti ning seo sangad kokku, et see oleks hõlpsasti juurdepääsetav ja kaitstud kahjustuste eest.

Hoia saapad vormis


Kortsuta mõned kilekotid väikesteks pallideks, seejärel topi tekkinud pallid ühte kilekotti ja seo see kinni nii, et see oleks veidi suurem kui su jalg. Seejärel torka tekkinud “torud” oma tossude, kingade ja saabaste sisse, et need kapis vedeledes oma kuju säilitaksid. Pika säärega saabaste jaoks tee pikemad “torud”.

Kaitse oma tehnikat kui oled liikvel


Hoia kilekotte enda selja- või käekotis, et sinna panna läpakat, kalkulaatorit, kõrvaklappe ning muud tehnikat. Nii võid rahulikult enda kotti ja veepudeli või termose pista, ilma et peaksid kartma võimaliku veekahjustust.

Kasuta neid pakkimiseks


Pühad lähenevad ja tõenäoliselt saadad mõne kingi ka postiga. Võib-olla lähed aga hoopis reisile või plaanid kolida. Sa ei saa kunagi aru, kui palju pakkematerjale vajad, kuni selline aeg kätte jõuab, nii et hoia kilekotte koos teiste tarvikutega, nagu karbid ja teip. Silu kilekotid tasaseks ja voldi need õrnade esemete servadele või rulli need pallideks, et täita karpidesse ja kastidesse jäänud tühja ruumi. Nii on paki saatmise või reisimise ajal sinu asjad turvaliselt kaitstud.

Pane kilekott pähe


Juuksemaski tehes on mõistlik pähe panna ka kilekott, et mask juustes püsiks. Rätik imab maski lihtsalt endasse ja tekitab ka libedat segadust, kuid kilekott hoiab seda kõike kindlalt paigal, et saaksid jätkata oma muude toimetustega ning su juuksed saavad maskist maksimaalset kasu.



Stella Salaka
Stella Salaka
Articles: 356