Kuidas kasutada mullikilet?

Kuidas ära kasutada kogunenud mullikilet?


Mullikile on hea leiutis. Ilmselgelt aitab see kolida uude kohta ilma asju lõhkumata ja saata pakke ilma kahjustuseta. Kuid sellega võib teha palju rohkemat, kui sa arvad. Pane see selliste asjade kategooriasse nagu viin, juuksepalsam, äädikas ja küünelakieemaldaja, millel kõigil on üks kindlaksmääratud eesmärk, kuid mida saab kasutada ka paljuks muuks. Kui sul on pärast pühi tekkinud posu mullikilet, võid kasutada seda mõneks järgnevaks.

Akende isoleerimine
Toppige aknaraamis olevad praod täis mullikilet, et need talvel külma õhku sisse ei laseks, mis võib vähendada küttekulusid. See on ilmselgelt ajutine ja mitte ideaalne lahendus, kuid see töötab.

Kortsude vältimine riietepuul
Teibi mullikile ümber riidepuu selle osa, mis hoiab su särgi õlgu üleval – lisapolster võib ära hoida tüütuid kortse, eriti raskete, kuid õrnade riiete (nt kampsunid) puhul. Seelikute või pükste puhul, mida hoiad klambritega riidepuude küljes, lõika mullikilest väikesed tükid ja topi need klambri ja kanga vahele, et vältida kortsude teket.

Võta see puhkusele kaasa
Kasuta mullikilet hügieenitarvete (nt minišampoonide) pakkimiseks. Kui šampoonid ja asjad ära oled kasutanud, siis jääb tagasisõiduks mullikile üle– see sobib suurepäraselt uute ostetud suveniiride pakkimiseks.

Toidukaupade soojas või külmas hoidmine
Tõenäoliselt käid tänapäeval poes juba korduvkasutatavate kottidega, nii et vooderda need enne välja minekut mullikilega. See aitab hoida tagasisõidul kõik külmad toidud jahedamana ja kui võtad midagi sooja, näiteks praekana püsib see ka soojemana.

Hoia oma taimi külma eest
Kui ilmaprognoos tundub veidi jäine, ära unusta õuetaimede eest hoolitseda. Võid vaesed taimed enne ööd katta mullikilega, et kaitsta neid öise pakase ja tuule eest.

Vooderda külmkapi sahtlid
Vooderda külmiku sahtlid mullikilega, et puuviljad ei saaks ukse avamisel liikuda ja vastu seinu end plekiliseks lüüa. Boonusena võib see aidata sul kergesti eemaldada kõik lekked või mustuse – tõmba lihtsalt mullikile välja ja viska minema. (Me kõik proovime, kuid kõiki neid lehtköögivilju on raske ära tarbida ja tead ju, kui rõvedaks need muutuvad, kui nad on liiga kaua külmkapis seisnud.)

Saabaste ja kottide täitmine
Kui sa ei kanna oma saapaid ega kasuta oma ilusaid käekotte, istuvad need lihtsalt kapis ja kaotavad aeglaselt enda vormi. Täida need mullikilega, et aidata neil oma kuju säilitada, et need näeksid täiuslikud välja järgmine kord, kui sa neid vajad.