Ruudukujulised sallid erinevate piltidega
Ruudukujulised sallid erinevate piltidega

24.34

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Ruudukujulised sallid erinevate piltidega

24.34

Ruudukujulised sallid erinevate piltidega

  • *Color

    *Size

    Tühista
Tootekood: 1005003016969015 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Ruudukujulised sallid erinevate piltidega

 

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Otsid ruudukujulisi salle, mis annaksid su rõivastusele lisasära ja isikupära? Tutvustame meie kollektsiooni ruudukujulisi sallid erinevate piltidega, mis lisavad sulle stiili ja elegantsi igas olukorras.

Meie ruudukujulised sallid on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis tagab nende vastupidavuse ja mugavuse kandmisel. Igal sallil on ainulaadne muster ja pilt, mis võimaldab sul leida just endale sobiva valiku. Olgu selleks siis lilleline motiiv, loodusmaastik või mõni muu huvitav kujundus – meie valikus on midagi igale maitsele.

Sallide suurus ja mitmekülgsus muudavad need sobivaks erinevateks stiilideks ja kandmisviisideks. Neid saab kanda mitmel viisil – kaelasallina, peakattena, õlgadel või isegi käekotikaunistusena. See annab sulle võimaluse luua erinevaid stiilseid ja unikaalseid väljanägemisi vastavalt oma meeleolule ja rõivastusele.

Lisaks oma silmapaistvale välimusele on meie ruudukujulised sallid ka praktilised ja mitmekülgsed aksessuaarid, mis pakuvad lisaks stiilile ka kaitset tuule ja külma eest.

Ära jää sellest võimalusest ilma! Tutvu meie valikuga ja leia endale sobiv ruudukujuline sall erinevate piltidega juba täna.

 

【OMADUSED】3535 tolli (9090 cm).(+/-3 cm). 100% twill siid. 14 momme. Nahasõbralik ja hingav.

【DETAILID】Õrnalt käsitsi ääristatud servad. Suurepärane siidine katsudes; sensuaalne ja vaba voolav.

【KASUTUSVIIS】Salli saab kanda pea, kaela, vöö, randme ümber või kasutada peapaela, rätikuna, vööna, ülaosa või ka erinevate sõlmimis- ja kandmisviisidega mütsi, juuste, koti või käekoti kaunistusena.

【LUKSUSLIK KINGITUS】Mõeldud kingituseks teie armsale sünnipäeva, aastapäeva, jõulude, uue aasta, sõbrapäeva, emadepäeva, lõpetamise või muude eriliste sündmuste tähistamiseks.

【PESU】Õrn käsipesu temperatuuril alla 30℃ neutraalse pesuvahendiga. Õhu käes kuivatamine.

Täname, et külastasid meie e-poodi!

 

【FEATURES】35*35 Inches (90*90cm).(+/-3cm). 100% Twill Silk.14 Momme.Close To Skin And Breathable.

【DETAIL】Delicate Hand Rolled Edges.Great Silky Hand Feel; Sensual & Free-Flowing.
【USAGE】The Scarf Could Be Wrapped Around Your Head, Neck, Waist, Wrist, Or Use As Headband, Bandana, Belt Accessories, Tops, As Well As Putting On Your Hat, Hair, Purse Or Handbag By Different Knotting And Wearing Ways.
【LUXURIOUS GIFT】A Thoughtful Gift For Your Beloved In Celebration Of Birthday, Anniversary, Christmas, New Year, Valentine’s Day, Mother’S Day, Graduation Or Other Special Days.
【WASHING】 Gently Hand Washing Below 30℃ With Neutral Detergent. Air Dry.

Ruudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidega

Ruudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidegaRuudukujulised sallid erinevate piltidega