Ühevärvilised taktikalised saapad
Ühevärvilised taktikalised saapad

81.3893.91

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Ühevärvilised taktikalised saapad

81.3893.91

Ühevärvilised taktikalised saapad

  • *Color

    *Shoe Size

    Tühista
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Ühevärvilised taktikalised saapad

 

 

Suurus: 39-46 / Ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun kontrolli mõõdutabelit!

 

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Meil on hea meel tutvustada meie ühevärvilisi taktikalisi saapaid, mis on disainitud vastupidavaks ja mitmekülgseks kasutamiseks. Need saapad on ideaalne valik neile, kes otsivad stiilseid ja funktsionaalseid jalanõusid nii igapäevaseks kandmiseks kui ka spetsiifilisemateks tegevusteks.

Saabaste peamised omadused:

  1. Vastupidav konstruktsioon: Saapad on valmistatud kvaliteetsest lehmast seemisnahast, mis tagab nende vastupidavuse ja pikemaajalise kasutuse.
  2. Mugav sisetald: Saapad on varustatud pehme kangast sisetallaga, mis tagab mugava ja toetava kandmiskogemuse.
  3. Mitmekülgne disain: Saapad sobivad suurepäraselt nii igapäevaseks kandmiseks kui ka välitingimustes tegutsemiseks, olles samal ajal stiilsed ja praktilised.
  4. Lihtne kinnitussüsteem: Saapad on varustatud nupu kinnitusega, mis tagab kiire ja mugava kinnituse ning võimaldab saabastel kindlalt jalas püsida.

Need ühevärvilised taktikalised saapad on suurepärane valik neile, kes hindavad funktsionaalsust, vastupidavust ja stiili. Tutvuge meie valikuga ja leidke endale sobivad saapad juba täna!

Tutvu ka meie teiste toodetega!

 

Ühevärvilised taktikalised saapad

h2iRiPOjz9S440VATqtDNUuShRWVYuK9aX1B Ühevärvilised taktikalised saapad   Ühevärvilised taktikalised saapad      Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad Ühevärvilised taktikalised saapad