Klassikalised meeste suvesandaalid
Klassikalised meeste suvesandaalid

33.0643.49

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Klassikalised meeste suvesandaalid

33.0643.49

Klassikalised meeste suvesandaalid

  • *Color

    *Shoe Size

    Tühista
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Klassikalised meeste suvesandaalid

 

 

Suurus: 38-46 / Ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun kontrolli mõõdutabelit!

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Tutvustame meie klassikalisi meeste suvesandaale, mis on ideaalsed igapäevaseks kandmiseks ja suvisteks seiklusteks. Need sandaalid on loodud mugavuse, stiili ja vastupidavuse silmas pidades ning pakuvad suurepärast kandmiskogemust.

Sandaalide peamised omadused:

  1. Mugav ja hingav: Sandaalid on valmistatud kvaliteetsest kunstnahast, mis tagab jalgadele mugavuse ja samal ajal laseb nahal hingata ka kuumadel suvepäevadel.
  2. Kergesti kohandatav kinnitus: Sandaalid on varustatud haak-ja-silmuse kinnitussüsteemiga, mis võimaldab neid kiiresti ja mugavalt jalga panna ning kohandada vastavalt jala suurusele.
  3. Vastupidav välistald: Sandaalide välistald on valmistatud kvaliteetsest PVC-st, mis tagab hea haarduvuse erinevatel pindadel ja vastupidavuse kulumisele.
  4. Mitmekülgne disain: Sandaalid sobivad suurepäraselt igapäevaseks kandmiseks nii linna peal jalutamiseks kui ka matkamiseks ja rannapuhkuseks.

Need klassikalised meeste suvesandaalid on suurepärane valik neile, kes hindavad mugavust, stiili ja vastupidavust. Tutvuge meie valikuga ja leidke endale sobivad sandaalid juba täna!

Tutvu ka meie teiste toodetega!

 

 

 

Klassikalised meeste suvesandaalid

Klassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalidKlassikalised meeste suvesandaalid