Värviline köievedamise komplekt
Värviline köievedamise komplekt

37.40

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Värviline köievedamise komplekt

37.40

Värviline köievedamise komplekt

Tootekood: 1005005968963072 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Värviline köievedamise komplekt

 

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Kas otsid lõbusaid ja sportlikke tegevusi lastele? Tutvustame meie värvilist köievedamise komplekti, mis pakub mitmekülgset ja lõbusat mänguelamust!

See komplekt sisaldab värvilist sajajalgset köit, mis on valmistatud vastupidavast kangast. Köieveo mängimiseks võib rühm jagada kaheks meeskonnaks, kes võistlevad tugevus- ja tasakaaluharjutustes. See arendab laste käte tugevust ja tasakaalu ning pakub lõbusat ja interaktiivset mänguelamust.

Lisaks köieveole saab seda köit kasutada ka mitmesuguste muude mängude ja harjutuste jaoks. Näiteks saab köie maha laotada ja lasta lastel selle peal hüpata, harjutades sellega nende hüppejõudu ja koordinatsiooni. Samuti saavad õpetajad hoida köie otsi ning lapsed saavad selle alt läbi roomata või käia S-kujuliselt, arendades seeläbi oma füüsilist koordinatsiooni.

Toote spetsifikatsioonid:

  • Materjal: Kangas
  • Pikkus: 5,5 meetrit

Pakend sisaldab ühte värvilist köieveamise komplekti.

Märkused:

Erinevate monitoride ja ekraaniseadete tõttu võib toote värvus pildil kujutatust veidi erineda. Palun lubage käsitsi mõõtmisest tingitud väikesed mõõtmise kõrvalekalded.

Osta oma värviline köieveamise komplekt juba täna ning lase lastel nautida lõbusat ja sportlikku mänguelamust! Tutvu ka meie teiste toodetega meie e-poe valikus!

 

 

 

Värviline köievedamise komplekt

Värviline köievedamise komplekt

Värviline köievedamise komplektVärviline köievedamise komplektVärviline köievedamise komplektVärviline köievedamise komplektVärviline köievedamise komplektVärviline köievedamise komplekt