Painduvad värvilised rõngad
Painduvad värvilised rõngad

31.72

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Painduvad värvilised rõngad

31.72

Painduvad värvilised rõngad

Tootekood: 1005006011018386 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Painduvad värvilised rõngad

 

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus tutvustame uhkusega meie mitmekülgseid ja paindlikke värvilisi rõngaid! Kas otsid lõbusat ja arendavat mänguasja, mis ergutaks sinu lapse loovust ja liikuvust? Siis oled jõudnud õigesse kohta!

Meie värvilised rõngad on valmistatud kvaliteetsest plastikust, mis tagab nende vastupidavuse ja paindlikkuse. Nende erksad värvid muudavad mängu veelgi põnevamaks ning võimaldavad lastel vabalt väljendada oma loomingulisust.

Värvilised rõngad on suurepärased mitmesuguste mängude jaoks nii siseruumides kui ka õues. Lapsed saavad neid kasutada võimlemiseks, viskamismängudeks või isegi loovate konstruktsioonide loomiseks. Nende paindlikkus võimaldab lastel välja mõelda uusi ja huvitavaid viise nende kasutamiseks.

Rõngaste suurus on umbes 38 cm ning need saadetakse juhuslikus värvikombinatsioonis, et pakkuda igale lapsele unikaalset kogemust. Palume arvestada, et käsitsi mõõdetud suurustel võib esineda kuni 1-4 cm suurune viga ning värvitoonid võivad erinevatel monitoridel veidi erineda.

Tutvu meie valikuga juba täna ja lisa oma ostukorvi need lõbusad ja paindlikud värvilised rõngad!

 

 

 

Painduvad värvilised rõngadPainduvad värvilised rõngadPainduvad värvilised rõngadPainduvad värvilised rõngadPainduvad värvilised rõngadPainduvad värvilised rõngad