Ärevust ja stressi leevendav tekk
Ärevust ja stressi leevendav tekk

39.94

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Ärevust ja stressi leevendav tekk

39.94

Ärevust ja stressi leevendav tekk

  • *Color

    Tühista
Tootekood: 1005005961607000 Kategooriad: , Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Ärevust ja stressi leevendav tekk

 

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Ärevuse ja stressi leevendav tekk on suurepärane abivahend nii lastele kui ka täiskasvanutele. Siin on mõned olulised punktid:

  1. Lõbus ja põnev: Mängukleidid loovad lastele ja täiskasvanutele lõbusa ja põneva keskkonna ning aitavad kaasa kombatavale stimulatsioonile, sensoorsele integratsioonile, füüsilistele piirangutele ja enesearengule.
  2. Kehatunnetuse parandamine: Meie võluvaip aitab parandada kehatunnetust, pakkudes lisatagasisidet kehaosadele. See võib aidata lastel emotsionaalsete raskustega toime tulla, töödelda takistusi ja arendada ruumilist ja füüsilist teadlikkust.
  3. Tervikliku keha sensoorne võluvaip: See veniv võluvaip mässib mugavalt lapse käsi, õlgu, jalgu ja jalgu ning kasutab rahustavaid kangaid sügava stimulatsiooni pakkumiseks.
  4. Kerge ja hingav materjal: Valmistatud jaheda riide materjalist, see on kerge ja kaasaskantav ning saab mängida kõikjal.
  5. Sobib paljudeks olukordadeks: Sobib mitmesugusteks olukordadeks, saate seda mängida sõpradega või nautida vaikset aega üksi kodus. See on teie kaaslane nii tööl kui ka igapäevaelus.

Toote spetsifikatsioonid: Suurus: umbes 100*58cm Materjal: riie Värv: Nagu pildil näidatud

Pakendi sisu:  1 tk

Aitäh, et külastasite meie e-poodi! Tutvuge ka meie teiste toodetega.

 

Bullet Points:
1、Fun and Exciting: Game clothing is a fun and exciting tool that can create a protective and imaginative space for children and adults. It is very suitable for tactile stimulation, sensory integration, physical limitations and self-development.
2、Improve Body Awareness: Our magic bag helps to improve body awareness. By giving them extra feedback on body parts, children can help children with emotionally bad feelings, processing obstacles and motor planning skills, and help them develop spatial and physical awareness.
3、Whole Body Sensory Magic Bag: This stretchy magic bag carefully and comfortably wraps your child's arms, shoulders, legs and feet, and uses soothing fabrics to provide deep stimulation.
4、Lightweight and Breathable Material: Made of cool cloth material. It is light and portable and can be taken anywhere to play.
5、Suitable for: It is suitable for many occasions, you can feel the fun of playing with friends around you, or you can feel your heart quietly indoors by yourself. It is your partner for work and life.
Specification:
Size: about 100*58cm/39.37*22.83in
Material: cloth
Color: As shown in the figure

Packing List:
Magic Bag*1

Notes:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand.

Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.

Ärevust ja stressi leevendav tekkÄrevust ja stressi leevendav tekkÄrevust ja stressi leevendav tekkÄrevust ja stressi leevendav tekkÄrevust ja stressi leevendav tekk