Lõbus sportlik mäng
Lõbus sportlik mäng

50.7992.91

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Lõbus sportlik mäng

50.7992.91

Lõbus sportlik mäng

  • *Color

    Tühista
Tootekood: 1005006003227789 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Lõbus sportlik mäng

Tere tulemast meie e-poodi!

Otsid lõbusat ja sportlikku mängu, mis pakub nii lastele kui ka täiskasvanutele lõõgastust ja füüsilist aktiivsust? Tutvuge meie mitmekülgse ja lõbusa spordimängu komplektiga!

See mitmekülgne mängukomplekt sobib suurepäraselt mitmeosaliste spordimängude jaoks ning on suurepärane nii poistele kui tüdrukutele. Lisaks on see suurepärane viis vanemate ja laste vahelise suhte tugevdamiseks, pakkudes samal ajal lõbusat ja interaktiivset mängukogemust.

Mängu käigus arendavad lapsed oma käe-silma koordinatsiooni, füüsilist paindlikkust ja meeskonnatöö oskusi. Lisaks aitab see mäng suurendada laste füüsilist vastupidavust ning kujundada nende meeskonnatöö ja auväärsuse vaimu.

Pakume mitmeid värve liivakottide jaoks, mis tagab, et igal mängijal on oma lemmikvärviga kott. Lisaks ei pea te muretsema, et kottide värvus kattuks, kuna igas komplektis on erinevad värvid.

Tulge ja avastage koos meiega lõbus ja sportlik mängumaailm! Palume mõista, et pildid võivad veidi erineda tegelikest toodetest ning palume mõõtmiste kõikumistele arvestust võtta.

Tutvuge ka meie teiste toodetega ja leidke veel rohkem põnevaid valikuid!

 

 

 

Lõbus sportlik mängLõbus sportlik mängLõbus sportlik mängLõbus sportlik mängLõbus sportlik mängLõbus sportlik mäng