Värvilised põrkavad pallid
Värvilised põrkavad pallid

6.0825.30

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Värvilised põrkavad pallid

6.0825.30

Värvilised põrkavad pallid

  • *Color

    Tühista
Tootekood: 1005006011177942 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Värvilised põrkavad pallid

Otsid lõbusaid ja interaktiivseid mänguasju lastele? Tutvusta neile meie värvilisi põrkavaid palle! Need lõbusad pallid on valmistatud vastupidavast kummist, tagades nende paindlikkuse ja vastupidavuse. Iga pall on erineva läbimõõduga – kas 25 mm, 42 mm või 55 mm – pakkudes mitmekesist ja põnevat mängukogemust.

Iga pall on valmistatud kvaliteetsest plastikust ja on saadaval erksates värvitoonides, mis köidavad laste tähelepanu ja pakuvad tundeid täis mänguaega. Nende kompaktsed mõõtmed muudavad need ideaalseks kaasaskantavaks mänguasjaks nii siseruumides kui ka õues.

Lase lastel avastada maailma põnevaid mänguvõimalusi nende värviliste ja mitmekülgsete põrkavate pallidega! Lisaks saadavalolevatele mängudele saavad nad arendada oma käe-silma koordinatsiooni ja reaktsioonikiirust. See on lõbus viis veeta aega koos perega ja pakkuda lastele rõõmu ning rõõmu igal ajal.

 

 

Värvilised põrkavad pallidVärvilised põrkavad pallidVärvilised põrkavad pallidVärvilised põrkavad pallidVärvilised põrkavad pallidVärvilised põrkavad pallid