Klassikalised saapad lastele
Klassikalised saapad lastele

26.0641.60

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Klassikalised saapad lastele

26.0641.60

Klassikalised saapad lastele

  • *Color

    *Shoe Size

    Tühista
Tootekood: 1005006187684354 Kategooria: Sildid: , , , ,
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Klassikalised saapad lastele

 

 

Suurus: 22-33 / Ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun kontrolli mõõdutabelit!

 

Tere tulemast meie e-poodi! Tutvustame meie valikut klassikalisi saapaid lastele, mis on vastupidavad, mugavad ja stiilsed.

Need saapad on ideaalsed lastele, kes armastavad aktiivselt õues mängida ja seikelda. Nende kvaliteetne kummist sisetald tagab suurepärase mugavuse ja toetuse igasugustel pindadel, samas kui vastupidav välimine materjal kaitseb jalgu ja hoiab need kuivana ka kõige vihmastel päevadel.

Meie klassikalised saapad on loodud vastama nii stiili kui ka funktsionaalsuse standarditele. Nende universaalne disain sobib hästi erinevate riietega ning nende tugev konstruktsioon tagab pikaajalise vastupidavuse.

Tule ja leia oma lapsele need klassikalised ja usaldusväärsed saapad, mis pakuvad stiili, mugavust ja kaitset igal sammul! Ära unusta vaadata ka meie teisi tooteid meie e-poes!

 

 

 

Klassikalised saapad lastele
Klassikalised saapad lastele
Klassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lastele
Klassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lasteleKlassikalised saapad lastele