Elegantse välimusega pross liblikaga
Elegantse välimusega pross liblikaga

12.97

Laos

Elegantse välimusega pross liblikaga

12.97

Elegantse välimusega pross liblikaga

Värv: pildil

Suurus: 3.9 x 5 cm

Materjal: email, klaas, kristall, tsingisulam

Laos

Tootekood: 1005004324132270 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Elegantse välimusega pross liblikaga

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus esitleme elegantset ja kaunist prossi, mis on kaunistatud võluva liblikaga. See pross ei ole mitte ainult stiilne aksessuaar, vaid ka väljendus teie peene maitse ja ainulaadse stiili kohta.

Tooteomadused:

  • Elegantne Välimus Liblikaga See pross on loodud, et pakkuda teile elegantset ja õrna välimust, tuues esile liblika graatsilise ilu.
  • 100% Uus ja Kvaliteetne Materjal Oleme uhked esitledes 100% uut ja kvaliteetset prossi, mis on valmistatud vastupidavast sulamist, tagades pikaajalise kasutuse.
  • Stiil: Koreapärane See pross järgib Korea moesuundi, tuues teile tipptasemel disaini ja ajatu stiili.
  • Pakend: Kaasas 1 Pross Iga pross on hoolikalt pakitud ja kaasas on üks ilus pross, mis sobib suurepäraselt kingituseks või enda hellitamiseks.

Miks valida see pross?

See pross liblikaga on rohkem kui lihtsalt ehetelement; see on väljendus teie õrnusest ja ilust. Liblikas sümboliseerib muutusi, vabadust ja ilu ning kandes seda prossi, kajastub teie unikaalne isikupära.

Olgu see pross osa teie igapäevasest stiilist, täiendades rõivaid või lisades elegantsi pidulikule välimusele. See on ka suurepärane kingitus lähedasele sõbrale, pereliikmele või kolleegile.

 

Tutvuge meie prosside valikuga ja leidke see unikaalne kaunistus, mis rõhutab teie isikupära ja stiili. Täname, et valisite meie e-poe!

 

 

Description:
100% brand new and high quality!
Wholesale&Dropshipping : Support
Material: Alloy
Style: Korean
Package Includes:1*brooch

Notice:
1. Please allow 2-3% error due to manual measurement.
Please make sure you do not mind before you bid.
2. The colors may have different as the difference display, please understand.

MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 11MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 12MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 13MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 14MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 15MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 16MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 17MloveAcc Vintage Large Enamel Esmaltes Butterfly Brooches Corsage Brooch Lot Wedding Broach Violetta Insect Hijab Pin Up Broches 18