Säravad liblikad
Säravad liblikad – kaheksa värvi

12.99

Laos

Säravad liblikad – kaheksa värvi

12.99

Säravad liblikad

Värv: 1 – 8

Suurus: 4.7 x 3.6 cm

Materjal: tsingisulam

 

Laos

Tootekood: 32807562424 Kategooria: Sildid: ,
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Säravad liblikad – kaheksa värvi

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus avastad särava ilu ja võluvad aksessuaarid! Tutvustame uhkusega meie kirevat kollektsiooni säravate liblikatega prosse, mis lisavad sära ja elegantsi igale riietusele.

Meie säravad liblikad on loodud selleks, et väljendada teie stiili ja isikupära. Need ilusad prossid on kaunistatud sädelevate kristallidega, mis toovad esile nende õrnad kujundid ja elava värvi.

Olgu teie stiil klassikaline või boheemlaslik, meie kollektsioonist leiate kindlasti broši, mis sobib ideaalselt igaks sündmuseks või igapäevaseks kandmiseks. Lisaks annavad need väikesed, kuid pilkupüüdvad aksessuaarid teie riietusele unikaalse ja elegantse puudutuse.

Meie säravad liblikad on mitmekülgsed ja vastupidavad ning sobivad suurepäraselt nii kingituseks kui ka enda rõõmuks. Nende kõrge kvaliteet ja taskukohane hind muudavad need veelgi ihaldusväärsemaks.

 

Astuge sisse meie e-poodi ja avastage meie lai valik säravaid liblikaid, et leida täiuslik aksessuaar, mis täiendab teie stiili ja toob esile teie unikaalsuse!

MZC 2017 Fashion Colorful Butterfly Brooch Wedding Crystal Rhinestone Insect Broche Mujer Bouquet Hijab Scarf Pin Eight Colors 14

MZC 2017 Fashion Colorful Butterfly Brooch Wedding Crystal Rhinestone Insect Broche Mujer Bouquet Hijab Scarf Pin Eight Colors 15