Väikesed kõrvarõngad chihuahuaga
Väikesed kõrvarõngad chihuahuaga

8.97

Laos

Väikesed kõrvarõngad chihuahuaga

8.97

Väikesed kõrvarõngad chihuahuaga

Värv: hõbe, kuld, roosakuld

Materjal: vask

Laos

Tootekood: 32813809405 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Väikesed kõrvarõngad chihuahuaga

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus tutvustame võluvaid väikeseid kõrvarõngaid, mis on kaunistatud armsa chihuahuaga. Need kõrvarõngad on ideaalne valik neile, kes armastavad väljendada oma stiili ja jagada oma armastust nende väikeste karvaste sõpradega.

Tooteomadused:

1. Disain ja Materjal: Väikesed kõrvarõngad chihuahuaga on valmistatud kvaliteetsest metallist, tuues esile unikaalse ja detailse disaini, mis rõhutab chihuahua armas jooni.

2. Tagasituleku Tüüp: Push-back: Tagasituleku tüüp on push-back, mis tagab kindla kinnitusviisi, tagades samas kõrvarõngaste kandmise mugavuse.

3. Stiil: Trendikas: Need kõrvarõngad kuuluvad trendikasse kategooriasse, pakkudes moekaid detaile ja isikupära.

4. Kuju/muster: Loom: Unikaalne looma kujundus annab neile kõrvarõngastele erilise võlu ja muudab need tähelepanu keskpunktiks.

5. Materjal: Vask (Copper): Valmistatud vasest, mis tagab kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse.

6. Brändi Nimi: Jisensp: Jisensp on bränd, mis on tuntud kvaliteetsete ja stiilsete ehetega, andes garantiid nende toodete kvaliteedi ja moe kohta.

7. Tooteliik: Tappkõrvarõngad (Stud Earrings): Tappkõrvarõngad on lihtne ja stiilne valik, sobides hästi nii igapäevaseks kandmiseks kui ka erilisteks sündmusteks.

8. Tootetüüp: Kõrvarõngad: Need kõrvarõngad on silmapaistev lisand iga moesõbra ehtekollektsioonile.

9. Moekas või Ehtekunst: Moekas: Need kõrvarõngad on moekad, väljendades täiuslikult nende kandja isikupära ja stiilitunnetust.

10. Mitmekülgsed Kasutusvõimalused: Sobib ideaalselt erinevateks sündmusteks nagu pidustused, kohtumised sõpradega või lihtsalt igapäevane enesekspresseerimine.

Osta need võluvad kõrvarõngad chihuahuaga juba täna ning väljenda oma armastust nende väikeste sõprade vastu stiilselt. Täname, et valisid meie e-poe!

Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 39

 

Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 41Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 42Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 43Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 44Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 45Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 46Jisensp New Arrival Chihuahua Earrings for Women Cute Dog Stud Earrings pendiente Love my Pet Jewelry Animal Earring bijoux E173 47