Stiilsed püksid kontorisse
Stiilsed püksid kontorisse

46.95

Laos

Stiilsed püksid kontorisse

46.95

Stiilsed püksid kontorisse

Värv: must, sinine, hall

Suurus: 29 – 36 / ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun vaata tabelit allpool

Materjal: spandeks, puuvill

Laos

Tootekood: 33040588439 Kategooria: Sildid: ,
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Stiilsed püksid kontorisse

Tere tulemast meie  e-poodi, kus stiil ja mugavus kohtuvad, et tuua Teile parim kvaliteet igapäevaseks stiilseks riietuseks. Tutvustame uhkusega meie stiilseid kontoripükse, mille mudelinumber on 0618ZSF19, loodud teie enesekindla ja trendika välimuse rõhutamiseks.

Tooteomadused:

  • Materjal: Need stiilsed püksid on valmistatud kvaliteetsest polüestrist, tagades vastupidavuse ja mugavuse terve päeva vältel. Materjal sobib suurepäraselt kõigiks aastaaegadeks.
  • Stiil: Olgu teie päev kontoris või väljasõidul, need püksid on kohandatud nii, et need ühilduksid stiilselt nii igapäevase kui ka äriõhkkonnaga. Nende pükstega saate luua mitmekesise ja professionaalse välimuse.
  • Lõige: Pükstel on tasane esiosa ja lukuga lenksu sulgemine, tagades elegantse välimuse ja mugava kandmise. See sobib suurepäraselt igapäevaseks kontoririietuseks.
  • Bränd: FAVOCENT – Meie püksid on loodud tipptasemel moebrändi poolt, mis on tuntud kvaliteetsete rõivaste poolest. Oleme pühendunud teile parima kvaliteedi pakkumisele.
  • Hooaeg: Sobivad kandmiseks kõikidel aastaaegadel – kevad, suvi, sügis ja talv. Need on mitmekülgsed püksid, mis täiendavad teie garderoobi aastaringselt.
  • Sugu: Mõeldud meestele, kes hindavad stiili, mugavust ja kvaliteeti igapäevastes rõivastes. Meie kontoripüksid on disainitud selleks, et teie enesekindlus ja stiil säraksid.

Tooge oma garderoobi midagi erilist, valides meie stiilsed püksid, mis ühendavad endas mugavuse ja moe. Olgu teie päev kontoris või kohtumisel sõpradega, meie püksid toovad esile teie isikupära ja annavad teile enesekindla välimuse, mis jääb meelde. Tutvuge meie laia valikuga ja leidke oma uus lemmikstiil juba täna!

Stiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisseStiilsed püksid kontorisse