Kuidas riietuda suvise pulma jaoks?

Suvi on hooaeg, kus peetakse kõige rohkem pulmi ning see tähendab võimalust end üles lüüa. Suvised pulmad võivad väga lõbusad olla, kuid sa pead enda riietust ettevaatlikult valima, et oleksid piduliku sündmuse puhul sobivalt riides, kuid samal ajal tunneksid end suvekuumuse käes mugavalt.

 

Sobivalt riietumine

 

  1. Väljas toimuva pulma jaoks vali kerged kangad. Vaata kutset või küsi järgi, kus pulm toimub. Kui enamust aega ollakse väljas, siis tasub kanda jahedaid, kergeid kangaid nagu puuvill, lina või šifoon.
  • Kui pulmapidu peaks toimuma rannas, siis vali jalatsid millega on ohutu ja mugav liiva peal käia.
  • Linast tehtud ülikond või triiksärk hoiab sind välipulmas jahedana.
  • Õhuline kleit ja sandaalid või platvormid on mugav ja armas riietus väljas toimuva pulma jaoks.

 

  1. Vali konservatiivsem riietus, kui pulm toimub siseruumides. Siseruumides toimuvad tseremooniad on ametlikumad kui väljas toimuvad. Väldi liigset naha näitamist ja ära kanna mitteametlike riideid nagu näiteks lühikesed püksid või plätud.
  • Klassikaline ülikond koos lipsuga, mis on tehtud kergest materjalist nagu näiteks puuvillast, on alati stiilne.
  • Põlvepikkune kleit tagasihoidlike kingade ja kerge jakiga on sobiv igasse kohta.
  • Kui sa pole tuttav peokohaga, siis katsu internetist otsida pilte, et saaksid aimu milliseid sündmusi seal varem läbi on viidud.

 

  1. Vali erksad värvid, et päevast pulma tähistada. Erksad ja julged värvid nagu kollane ja türkiis on suvel väljas toimuvates pulmades populaarsed, kuna need peegeldavad ümbruskonnas olevaid neutraalseid värve.
  • Helehall või beež ülikonda on kuuma ilmaga jahedam kanda kui tumedat ülikonda ning see sobib ka väljas peetava pulma õhkkonnaga hästi.
  • Isegi kui sinu kleit on neutraalset värvi, siis saad kanda erksavärvilise aksessuaare, et lõbusa peotujuga paremini sobituda.

 

  1. Kanna tumedamaid ja ametlikumaid riideid õhtul toimuvas pulmas. Õhtused pulmad on tavaliselt sündmused, kus tuleb enda riietusele rohkem tähelepanu pöörata ja värvid kipuvad olema tagasihoidlikumad. Kui tahad värvikam olla, siis kanna ehteid mis on smaragdrohelised või rubiinpunased, kuna need värvid paistavad kallimad ja pidulikumad.
  • Tumehall ülikond koos valge särgi ja mustade pükste ning safiirsinise lipsuga on ideaalne valik.
  • Pane paari nahatooni kõrged kingad koos ploomililla kleidiga, et pidulik välja näha.

 

  1. Järgi kutsel olevaid juhendeid. Pulmakutsetel on vahepeal juhised külaliste riietuse jaoks fraasidega nagu must lips, poolpidulik või pidulik.
  • Must lips tähendab ametliku pidu. Külalistelt oodatakse, et nad kannaksid smokingut, õhtukleiti või muud väga pidulikku riietust.
  • Poolpidulik on mida enamused inimesed pulmades kannavad. Sa peaksid kandma midagi kena nagu ülikond ja lips või kleit, aga see ei pea olema nii ametlik nagu musta lipsu üritusel.
  • Pidulik rõivastus on sinu võimalus loov olla. Mõtle erksavärvilistele ülikondadele või mustrilistele särkidele ja lipsudele ning kleitidele milledel on omapärased detailid.

 

  1. Kui sa pole kindel mida selga peaksid panema , siis küsi kelleltki pruutpaari lähedastelt. Pruudil ja peigmehel on ilmselt kiire aeg, et panna paika viimaseid detaile enda suure päeva jaoks nii, et küsimustega tasub pöörduda kellegi teise poole, et saaksid riietumisstiili kohta detaile.
  • Sa võid küsida pruudi või peigmehe emalt või nende mõnelt lähedaselt sõbralt.

 

Poolpiduliku pulma jaoks riietuse valimine

 

  1. Kanna kerget ülikonda meheliku ja laheda välimuse jaoks. Suvi ei ole aeg, kus kanda rasket kolmeosalist ülikonda. Vali ülikond mis on tehtud hingavamast materjalist nagu lina, puuvill või siirsakar. Populaarsed suvised värvid on helehall, kahvatusinine ja khaki.
  • Sa võid enda ülikonna juurde kanda valget särki, kui soovid klassikalist välimust või väljendada enda loovust tehes mõne värvikama valiku. Vali pigem pikkade varrukatega särk, millel saad varrukaid üles keerata, kui lühikeste varrukatega särk, kuna see ei näe nii pidulik välja.
  • Kanna kergeid pidulikuma välimusega kingi nagu mokassiinkingad.

 

  1. Kui ülikonda ei taha kanda, siis vali lihtsad püksid ja pintsak. Pintsakud on suvistes pulmades populaarsed, kuna need on igapäevased, kuid näevad siiski läbimõeldud välja. Vali kerge materjal nagu näiteks puuvill.
  • Kanna pikkade varrukatega triiksärki, mis on tehtud puuvillast või linast, et pidulikum välja näha.
  • Khakid püksid ja mokassiinkingad koos valge särgi ja tumesinise pintsakuga on klassikaline ja stiilne kombinatsioon.

 

  1. Vali kleit, mis on tehtud hingavatest materjalidest, et saavutada naiselik suvine välimus. Kerged hõljuvad kangad nagu šifoon, krepp, pits ja puuvill hoiavad sind jahedana kuid pidulikuna. Vaata kleiti erksa valguse käes, et veenduda selles, et see päikesevalguse käes liiga läbipaistvaks ei muutuks.
  • Hoia eemale materjalidest, mis ei lase nahal hingata nagu näiteks siid. Isegi kui need tunduvad kerged, siis tõenäoliselt hakkab sul sellega kuumal ilmal väga palav.
  • Vali lendlevast materjalist maksikleit, mis ei ole liiga paljastava dekolteega, lisa juurde pidulikud madalad kingad ning sa oled iga sündmuse jaoks valmis.
  • Kena põlvepikkune A-lõikega kleit ja sandaalid sobivad hästi peole, mis toimub rannas. Sa pole liiga paljastatud kui tuul puhuma juhtub ning sinu kleit ei lohise mööda liiva.

 

  1. Vali jumpsuit, et saada lõbus ja mugav välimus. Pidulikud jumpsuitid on mugavad, armsad ja trendikad. Samuti on need väga mitmekülgsed- neid saab pidulikumal puhul aksessuaaridega üles lüüa.
  • Kui tahad igapäevasemat välimust, siis vali tagasihoidlikum jumpsuit, madalad kingad või pidulikumad sandaalid ja ära pane palju või silmatorkavaid ehteid.

 

  1. Erk kerge kardigan või jakk on sobiv, kui pidu kestab õhtuni. Isegi kui päeva algus on väga kuum, siis võib temperatuur drastiliselt langeda siis kui päike loojub. Võta pulma kaasa kerge jakk, et sa ei peaks pärast külma pärast värisema.
  • Hästiistuv pintsak näeb jumpsuitiga väga hea välja ning pehme nööpidega kampsun sobib hästi hõljuva kleidi peale.

 

Riiete valimine piduliku pulma jaoks

 

  1. Kanna pikka õhtukleiti, et näha välja naiselik ja elegantne. Õhtused pulmad on ideaalsed võimalused, et kanda glamuurset õhtukleiti, isegi suvisel ajal. Et kuumaga võidelda, vali kleit millel pole varrukaid.
  • Kui pulma riietuskoodiks on must lips, siis vali tumedam ühevärviline õhtukleit. Pane jalga kontsad või elegantsed madalamad kingad.

 

  1. Vali luksuslikud kangad, kui tahad kanda kokteilikleiti. Lühikesed kleidid paistavad vahel vähem pidulikud välja. Et seda takistada peaksid valima kleidi, mis on tehtud kallina tunduvast kangast nagu satiin, pits või krepp. Kuna tegu on pulmaga, siis ära pane selga kleiti, mille seelikuosa on lühike või mis paljastab liigselt sinu dekolteed.
  • Ülenda enda välimust metalsete kingade ja lihtsate, maitsekate ehetega.

 

  1. Vali kena ülikond piduliku ja kokkusobitatud välimuse saamiseks. Pidulikkudes pulmades on üldiselt palju mehi rätsepaülikondades ja naisi naiselikkudes pükskostüümides. Kuna temperatuur õhtu edenedes langeb, siis oled tänulik, kui sul on kaasas jakk või pintsak.
  • Pükskostüüm näeb üldiselt kõige parem välja, kui on kokku pandud praktiliste nahkkingade või kõrgete kontsadega kinniste kingadega.
  • Samuti võid kanda erinevaid kostüümiosasid nagu laialõikelisi pükse ja sinna juurde sobivat glamuurset pluusi koos aksessuaaridega.

 

  1. Vali smoking, kui kutse peal on kirjas must lips. Pidulikud sündmused on ideaalsed, et smokinguga käiku lasta enda sisemine James Bond. Kui sul ei ole smokingut, siis võid selle ka rentida, et sa sündmusega kokku sobiksid.
  • Sa ei pea kandma tavalist musta smokingut, kuigi see on kõige klassikalisem valik. Sinine ja hall on samuti väga populaarsed smokingu värvid.

 

  1. Vali jumpsuit, et saada lihvitud välimus. Lendlevad pidulikud jumpsuitid on hea moodus, et saavutada kleidi elegantsus kuid samas nautida mugavust, mida pakuvad püksid. Boonusena teeb jumpsuit sind välimuselt pikemaks ja saledamaks.

 

Ette valmistamine ja aksessuaarid

 

  1. Kasuta antiperspiranti, et higistamist ära hoida. Ilmselt kasutad deodoranti iga kord kui välja lähed, kuid et saavutada täielik kaitse võta kasutusele antiperspirant.
  • Deodorant aitab küll paha lõhna eemal hoida, kuid antiperspirant aitab higistamist ära hoida.
  • Antiperspiranti saad kasutada igal pool, kus sa higi ei taha, sealhulgas ka enda kaenlaalustel, kätel ja jalgadel.

 

  1. Ülikonna juurde lisa lips. Vali sellist värvi lips või kikilips, mis sobib kokku sinu ülikonnaga. Sinu lips ei tohiks olla liiga erksavärviline või tugeva mustriga, et see fotodelt silma paistma ei jääks, kui just tegu ei ole rõõmsalt piduliku pulmaga.

 

  1. Pane enda pintsaku külge lill, kui soovid uhkemat välimust. Väike lill pintsaku küljes on rõõmsameelne detail, mis sobib hästi pulmameeleoluga. Sa võid lille valida enda ülikonna järgi või uurida järgi, milliseid värve pulmadekoratsioonides kasutatakse ja valida lähtuvalt sellest.
  • Samuti võid kanda taskurätti, mis on sama värvi kui sinu lips, kuid taskurätik ja lill koos võib olla liiga ülepingutatud.

 

  1. Meik tee kerge. Raske meik jookseb mööda nägu laiali kui sa higistama hakkad nii, et vali kerge meik, mis laseb su nahal hingata. Selleasemel, et kasutada tugevat jumestuskreemi, sega peitekreemi enda näokreemiga, et saada kerge baas enda näole.
  • Võta kaasa puuder, et saaksid vajadusel meiki kohendada.

 

  1. Kanna päikesekaitset kui viibid väljas peetavas pulmas. Suvel on oluline kasutada päikesekaitset, kuna UV kiired on väga tugevad. Enne riidepanekut kanna enda nahale päikesekreemi, mis on vähemalt SPF30.
  • Kui viibid päikese käes rohkem kui kaks tundi, siis võta kreem endaga kaasa, et saaksid seda vajadusel juurde panna.

 

  1. Võimalusel pane enda juuksed üles soengusse. Suvekuumus võib panna sinu juuksed kaela külge kleepuma ning teha su tunde ebamugavaks. Õnneks on palju erinevaid mooduseid kuidas juukseid üles sättida nii, et soeng näeks pulma jaoks piisavalt pidulik välja.
  • Kui su juuksed pole ülespanemiseks piisavalt pikad, siis tasuks need lihtsalt klambritega näo eest eemale kinnitada.

 

  1. Kui sa ei taha suurt kotti, siis kanna väikest clutch kotti. Vahel ei näe pidulik riietus päris õige välja, kui sul on näpu otsas suur käekott, eriti kui võtad osa pidulikust sündmusest. Väikesed clutch- või randmepaelaga kotid on alati hea valik ning neid on saadaval kõikides värvides ja stiilides.

 

  1. Kanna pidulikke kingi, mis lasevad su jalgadel hingata. Kingade valik sõltub sinu riietusest, kuid sa peaksid valima sellised jalatsid, mis lasevad õhku läbi, et hoida jalgu higistamast.
  • Mokassiinid, pidulikud sandaalid ja kaunistustega balleriinad on hea valik kui soovid kanda madalaid jalatseid.
  • Kui eelistad kõrgemat kontsa, siis vali kõrge kontsaga sandaalid või platvormtallaga kingad.

 

  1. Vali lihtsad ehted. Isegi kui soovid enda riietusele funki juurde lisada suurte ja silmapaistvate ehetega, siis võib sul selliste ehetega kuum hakata. Suvel on hea kanda kergeid käevõrusid ja kaelakette, milledel on ilusad ripatsid.
  • Kui tahad ikkagi kanda mingit silmapaistvamat ehet, siis vali raske kaelakee või käevõrude asemel uhked kõrvarõngad.

 

Lihtsad ühenööbilised pintsakud

Kolmeosaline helesinine või helehall ülikond

Õhuline elegantselt kaunis õhtukleit

Pitsilised kleidid naistele

Väikesed pidulikud käekotid