Stiilsed USB-ga laetavad tulemasinad
Stiilsed USB-ga laetavad tulemasinad

34.95

Laos

Stiilsed USB-ga laetavad tulemasinad

34.95

Stiilsed USB-ga laetavad tulemasinad

Värv: kuldne, must-tumehall, hõbedane, must, roosa, sinine, roosa-kuldne, sinine-kuldne, sinine-hõbedane, must-hõbedane, krobeline must, krobeline kollane

Suurus: 38 x 79 mm

Võimalik lisada logo või nimi

 

Laos

Tootekood: 1005004541152111 Kategooriad: , Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Stiilsed USB-ga laetavad tulemasinad

Lase oma seikluslikul küljel särada nende stiilsete USB-ga laetavate tulemasinatega, millel on võimas ja murranguline disain. Tere tulemast tulede maailma, kus innovatsioon ja mugavus kohtuvad!

See tulemasinate mudel on tõeliselt enneolematu tehnilise täiuslikkuse ja esteetilise elegantsi sulandumine. Selle lakitud metallist kest on disainitud vastupidavaks ja vastab kõrgeimatele standarditele, tuues teieni usaldusväärse kvaliteedi, mis kestab.

Iga detail on läbi mõeldud, iga tehnoloogiline lahendus on lihvitud täiuslikkuseni. Stiilsed USB-ga laetavad tulemasinad sümboliseerivad tipptasemel tehnoloogiat, mis on kasutajasõbralik ja võimaldab teil kogeda valguse jõudu oma käeulatuses.

Pärast päeva seikluste ja toimetuste täitmist ei pea te enam muretsema patareide pärast. Meie tulemasinad on varustatud USB-ga laetavate akudega, mis tagavad teile alati valguse, kui seda vajate. Lihtne ja mugav – ühendage see lihtsalt USB-porti ja laske seiklusel jätkuda!

Need tulemasinad ühendavad endas idamaise oskusteabe ja tipptasemel tehnoloogia. Iga detail on hoolikalt valitud ja töödeldud, et tuua teieni parim kvaliteet ja esteetiline nauding.

Kaalu ainult 0,095 kg, SH18 on kerge kaasas kanda, olles samas piisavalt vastupidav, et vastu pidada karmidele oludele ja seiklustele. Ärge kunagi kartke pimedust – laske SH18-l valgustada teie teed!

Tehnilised andmed:

  • Mudelinumber: SH18
  • Tehnikad: Lakitud
  • Materjal: Metall
  • Päritolu: Mainland China
  • Kaal: 0,095 kg

Ole valmis avastama uusi horisonte ja kogema valguse jõudu nagu kunagi varem. Valige stiilsed USB-ga laetavad tulemasinad ja laske oma seiklusel sära!

 

 

USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 11

USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 12

USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 13

USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 14USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 15USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 16USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 17USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 18USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 19USB Lighter Double Arc Windproof Flameless Electronic Lighter Cigarette Lighter Plasma Lighter 20

1005005630808161