Pross pärliga
Pross pärliga

Algne hind oli: 20.80€.Current price is: 11.95€.

Laos

Pross pärliga

Algne hind oli: 20.80€.Current price is: 11.95€.

Pross pärliga

Värv: vt. pilte

Suurus: 5.3 x 5 cm

Materjal: tsingisulam

Laos

Tootekood: 1005003410500900 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Pross pärliga

 

Tutvustame uhket ja elegantset naiste prossi pärliga – meie YL12365-67-70 mudelit! See kaunis pross on täiuslik lisand iga naise ehtekollektsiooni.

Prossi disainis on tunda õrna elegantsi ja detailset käsitööd. See on kaunistatud võltsitud pärlitega, mille kvaliteet on tõesti suurepärane.

Prossi kuju meenutab lille, mis annab sellele kauni ja romantilise välimuse.

Prossi kasutamise võimalused on piiramatud – kinnita see oma lemmikkleidi, mantli või jakiga ja anna oma riietusele kohene sära! See sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks, pidulikel sündmustel või kingituseks oma sõpradele ja perele.

Pross pärliga on valmistatud kvaliteetsest tsink-sulamist ja seda on lihtne kasutada. Sellel on tagaküljel turvaline kinnitus, mis tagab, et brošš püsib kindlalt kinnitatud ja ei liigu paigast.

Lisaks on see mudel saadaval erinevates värvitoonides, sealhulgas sinine, punane, roosakas-punane ja valge, mis võimaldab teil valida just teie stiilile ja maitsele sobiva variandi.

Kokkuvõttes on see naiste pross ideaalne kingitus nii endale kui ka teistele ning sobib suurepäraselt nii igapäevaseks kandmiseks kui ka pidulikel sündmustel kasutamiseks. Lisaks on selle disain elegantne ja ajatu ning seda on kerge kombineerida erinevate riietega.

Wuli&Baby Red Peony Flower Enamel Brooches Women Men's Metal Simulated Pearl Elegant Flower Party Banquet Weddings Brooch Gifts 9Wuli&Baby Red Peony Flower Enamel Brooches Women Men's Metal Simulated Pearl Elegant Flower Party Banquet Weddings Brooch Gifts 10Wuli&Baby Red Peony Flower Enamel Brooches Women Men's Metal Simulated Pearl Elegant Flower Party Banquet Weddings Brooch Gifts 11Wuli&Baby Red Peony Flower Enamel Brooches Women Men's Metal Simulated Pearl Elegant Flower Party Banquet Weddings Brooch Gifts 12Wuli&Baby Red Peony Flower Enamel Brooches Women Men's Metal Simulated Pearl Elegant Flower Party Banquet Weddings Brooch Gifts 13

Pross pärliga