Valge volangidega minikleit
Valge volangidega minikleit

39.81

Laos

Valge volangidega minikleit

39.81

Valge volangidega minikleit

Värv: valge

Suurus: S – XL / ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun vaata tabelit allpool

Materjal: polüester, spandeks

Laos

Tootekood: 1005002620128469 Kategooriad: , , Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Valge volangidega minikleit

 

RFORX PANS Valge volangidega minikleit – Elegantselt Seksikas Kleit Suveks!

Suvi on aeg särada ja tunda end suurepäraselt ning RFORX PANSi seksikas minikleit aitab teil seda saavutada. Olge valmis suurepärasteks seiklusteks ja meeldejäävateks hetkedeks selle suurepärase riietusega.

Toote Omadused:

  • Elegantne ja Seksikas: See kleit on loodud selleks, et te tunneksite end eriti atraktiivsena. Sellel on õhukesed õlapaelad ja naiselik ruudukujuline dekoltee, mis toovad esile teie ilu.
  • Suurepärane Materjal: RFORX PANSi valge volangidega minikleit on valmistatud kvaliteetsest sünteetilisest kiust, mis on vastupidav ja samas mugav. See hoiab teid jahedana ka kõige kuumemal suvepäeval.
  • Stiilne Detail: Kleidi disainis on kaunid volangid, mis lisavad sellele unikaalse elegantsi ja stiili. Ruffle-detaljidega kleit on alati moes.
  • Mugav Lõige: Kleit on kehaga kokku sobiv, rõhutades teie figuuri ja loomulikku ilu. Sellel on empire-tüüpi vöökoht, mis rõhutab teie talje.
  • Mitmekülgne: See minikleit sobib suurepäraselt erinevateks suvisteks sündmusteks, olgu selleks siis rannapäev, pidu sõpradega või romantiline õhtusöök.

RFORX PANS on bränd, mis on pühendunud moe ja stiili loomisele, et iga naine saaks tunda end enesekindlalt ja ilusana. Valige valge volangidega minikleit ja valmistuge nautima suve parimas võimalikus väljanägemises!

Forefair Women White Mesh Dress Elegant Vestidos Mujer 2019 Summer Sleeveless Backless Spaghetti Strap A Line Mini Ruffle Dress 16Forefair Women White Mesh Dress Elegant Vestidos Mujer 2019 Summer Sleeveless Backless Spaghetti Strap A Line Mini Ruffle Dress 17Forefair Women White Mesh Dress Elegant Vestidos Mujer 2019 Summer Sleeveless Backless Spaghetti Strap A Line Mini Ruffle Dress 18Forefair Women White Mesh Dress Elegant Vestidos Mujer 2019 Summer Sleeveless Backless Spaghetti Strap A Line Mini Ruffle Dress 19Forefair Women White Mesh Dress Elegant Vestidos Mujer 2019 Summer Sleeveless Backless Spaghetti Strap A Line Mini Ruffle Dress 20