Kümme rulli hambaniiti
Kümme rulli hambaniiti

Algne hind oli: 30.24€.Current price is: 17.98€.

Laos

Kümme rulli hambaniiti

Algne hind oli: 30.24€.Current price is: 17.98€.

Kümme rulli hambaniiti

Värv: juhuslik

Komplektis: 1 x karp, 10 rulli niiti

Pikkus: 50 meetrit

 

Laos

Tootekood: 1005001870252101 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Kümme rulli hambaniiti

Suurepärane Hambaniit Tervete Hammaste ja Värske Hingamise Saavutamiseks!

Kui olete mures hammaste tervise pärast ja soovite saavutada värske hingamise ning särava naeratuse, siis see suurepärane hambaniit on just teile! See on ideaalne täiskasvanutele ja pakub tõhusat viisi hammaste puhastamiseks ning hambakatu eemaldamiseks.

Toote Omadused:

  • Kvaliteetne Materjal: See hambaniit on valmistatud vastupidavast nailonist, mis ei rebene ega murene kasutamisel. See on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks.
  • Mugav Suurus: Komplekt sisaldab 50 meetrit hambaniiti, mis tagab piisava hulga pikaajaliseks kasutamiseks. See on mugav ja lihtne kaasas kanda.
  • Tervis ja Värske Hingamine: Hambaniidi kasutamine aitab eemaldada hambakatu ja toidujäägid, mis võivad põhjustada halba hingeõhku ja hammaste probleeme. Regulaarne kasutamine võib aidata säilitada tervislikke hambaid ja värskeid hingeõhku.
  • Mitmekülgne Kasutamine: Sobib suurepäraselt nii igapäevaseks hügieeniks kui ka reisile kaasa võtmiseks. Selle kompaktsus muudab selle ideaalseks kaaslaseks igas olukorras.

Hammaste tervis on oluline osa üldisest heaolust. Selle hambaniidi kasutamine aitab teil saavutada terved hambad ja värske hingamine. Lisage see oma igapäevasesse hügieenirutiini ja naudite suurepärast tulemust!