Terav pruun või must taskunuga
Terav pruun või must taskunuga

Algne hind oli: 79.13€.Current price is: 47.98€.

Laos

Terav pruun või must taskunuga

Algne hind oli: 79.13€.Current price is: 47.98€.

Terav pruun või must taskunuga

Värv: pruun, must

Täisikkus: 200 mm

Tera pikkus 90mm

Materjal: puit, D2

Laos

Tootekood: 1005005758959261 Kategooria: Sildid: ,
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Terav pruun või must taskunuga

Tutvustame uhkusega meie teravat pruuni või musta taskunuga, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja disainitud vastu pidama igapäevasele kasutamisele. See taskunuga on täiuslik kaaslane nii käsitöömeistrile kui ka igapäevastele seiklustele.

Omadused:

  • Terav tera: Meie taskunuga on varustatud terava teraga, mis on valmis hõlpsalt hakkama saama erinevate lõikamisvajadustega. Teravus tagab täpse ja tõhusa töö.
  • Mugav käepide: Taskunuga käepide on valmistatud kvaliteetsest G10 materjalist, mis tagab mugava ja kindla haarde. See käepide on vastupidav ning talub hästi igapäevast kasutamist.
  • Kokkupandav disain: Meie taskunuga on varustatud kokkupandava disainiga, muutes selle kandmise mugavaks ja turvaliseks. Saate hõlpsalt kokku panna ja avada nuga vastavalt oma vajadustele.
  • Mõõdud: Terve pikkus 20 cm, käepideme pikkus 10.8 cm ja tera pikkus 9 cm tagavad optimaalse tasakaalu ja kasutusmugavuse.
  • Vastupidavad materjalid: Terav tera on valmistatud vastupidavast D2 materjalist, mis tagab pikaajalise teravuse ja vastupidavuse. See on ideaalne nuga neile, kes hindavad kvaliteeti ja vastupidavust.
  • Mitmekülgne kasutus: Sobib suurepäraselt nii töökojas kasutamiseks kui ka igapäevasteks väljakutseteks, olgu selleks siis matkamine, telkimine või muu seiklus.
  • Brändi usaldusväärsus: ZSNYLY on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest ning see taskunuga ei ole erand. Brändi nimi tagab usaldusväärsuse ja kvaliteedi.

Olgu teil vaja midagi lõigata töökojas või matkamise käigus, meie teravad pruuni või musta taskunuga on alati valmis väljakutsetele vastu astuma. Hankige endale see usaldusväärne kaaslane ning avastage, kuidas lihtsustada oma igapäevaseid lõikamistöid!

 

 

 

Description

Model:J146

Type: Folding knife / camping knife / pocket knife

Overall Length: 20.0cm/7.87″

Blade length: 9.0 cm/3.54″

Blade thickness: 0.33cm

Blade width: 2.5cm

Handle length: 10.8cm/4.25″

Blade material: D2

Handle Material: G10 + steel

Blade Finish: sanding

System: ball bearing system flipper

Hardness: 59-61 HRC

Net weight: ~100g

Quality: Top

KESIWO KS12 Ball Bearing Flipper Folding Knife D2 Blade Pocket EDC Knife Camping Outdoor Hunting Hiking Knives Garden Hand Tool 10

Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga
 Terav pruun või must taskunuga Terav pruun või must taskunuga