Mugavad kinnisemad sandaalid
Mugavad kinnisemad sandaalid

38.95

Mugavad kinnisemad sandaalid

38.95

Mugavad kinnisemad sandaalid

Värv: must, pruun, hall

Suurus: 34 – 41 / ei vasta tavapärastele mõõtudele, palun vaata tabelit allpool

Materjal: kumm, kunstnahk

Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Mugavad kinnisemad sandaalid

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus mugavus ja stiil kohtuvad! Pakume laia valikut stiilseid ja mugavaid sandaale, mis on mõeldud tänapäeva eneseteadlikule naisele.

Tutvu meie uue kollektsiooniga ja avasta mugavuse uus tase!

Toote kirjeldus:

👡 Mugavad kinnised sandaalid naistele

Otsid jalatsit, mis ühendab endas mugavuse, stiili ja kvaliteedi? Siis on meie kinnised sandaalid täpselt see, mida vajad! Need sandaalid on mitmekülgsed, elegantse disainiga ja ideaalsed igapäevaseks kandmiseks.

Toote omadused:

🌟 Mugav ja stiilne: Meie sandaalide disain on loodud mugavust silmas pidades, tagades samal ajal moeka stiili. Need on ideaalsed ka kauem kestvateks jalutuskäikudeks või vabaaja tegevusteks.

👣 Õige suurusega: Sandaalid on loodud vastavalt tavapärastele suurustele, mis tagab sulle täpse ja mugava sobivuse. Leia oma suurus ja naudi kõndimist mugavates kingades.

🔒 Kinnine kand: Sandaalide kinnine kand tagab parema toe ja stabiilsuse, muutes need ideaalseks igapäevaseks kandmiseks. See annab sulle kindluse iga sammu astumisel.

🌈 Mitmekülgsed värvid: Saadaval erinevates stiilsetes värvitoonides, et saaksid valida just selle, mis sobib sinu garderoobiga kõige paremini.

Spetsifikatsioonid:

  • Platvormi kõrgus: 0-3 cm
  • Sobivus: Vastab tavapärastele suurustele
  • Vooder: Kunstnahk (PU)
  • Platvorm: Jah
  • Kontsa tüüp: Hoof konts
  • Külje osa tüüp: Avatud

Osta kohe ja naudi stiili ja mugavust ühes!

Lisage need mugavad kinnised sandaalid oma kollektsiooni ja tunnete end kindlalt, kui astute stiilselt igale poole. Meie e-pood pakub sulle parima valiku, nii et telli kohe ja avasta, kuidas mugavus ja stiil käivad käsikäes!

 

 

Nõuanded:

Värskelt tehasest tulnud jalatsid võivad eritada liimi lõhna. See ei mõjuta toote kvaliteeti. Aseta need lihtsalt hästi ventileeritavasse kohta ja lase neil jahtuda. Väikesed niidujäägid, väikesed plekid, kerged värvierinevused, kerged liimilõhnad, veidi liimi ülejääk ja jalgade hõõrumine ei ole kvaliteediprobleemid.

Kangaste omaduste, monitori seadete, valgustuse ja muude tegurite tõttu võib pildi ja tegeliku eseme vahel esineda kergeid erinevusi, seega palun vaata tegelikku tootevärvi.

Erinevate riikide tõttu võib suurus olla veidi erinev, seega tellimust tehes palun vali jalalaba pikkuse järgi sobiv suurus. Kui jalg on paksem või laiem, võid osta suurema suuruse, aitäh!

Tavaliselt saadame kingad karbita!

Mugavad kinnisemad sandaalid

Tips :
  • The shoes that have just come out of the factory will have the smell of glue. It has nothing to do with the quality. Just put them in a ventilated place to cool. Small thread ends, small stains, slight color difference, slight glue smell, a little glue overflow, and grinding feet are not quality problems.
  • Due to the characteristics of the fabric, monitor settings, shooting light and other factors, there may be slight differences between the picture and the real object, please refer to the actual product color.
  • Because of the different country the size maybe have a little different,so when you place order. Please according foot length choose fit size,if the foot fat or width,you can buy the bigger one size,thanks!
  • Normally we will send out shoes without box!

Woman Sandals Shoes 2019 Summer Fashion Style Wedges Pumps High Heels Buckle Strap Gladiator Women Solid Plus Size 34-43 10Woman Sandals Shoes 2019 Summer Fashion Style Wedges Pumps High Heels Buckle Strap Gladiator Women Solid Plus Size 34-43 11

Woman Sandals Shoes 2019 Summer Fashion Style Wedges Pumps High Heels Buckle Strap Gladiator Women Solid Plus Size 34-43 12

Woman Sandals Shoes 2019 Summer Fashion Style Wedges Pumps High Heels Buckle Strap Gladiator Women Solid Plus Size 34-43 13

Woman Sandals Shoes 2019 Summer Fashion Style Wedges Pumps High Heels Buckle Strap Gladiator Women Solid Plus Size 34-43 14

Woman Sandals Shoes 2019 Summer Fashion Style Wedges Pumps High Heels Buckle Strap Gladiator Women Solid Plus Size 34-43 15

1005005823649797