Kuidas kanda valgeid pükse?

Valged püksid on klassikalised ja mitmekülgsed. Need sobivad lahedasti suvise ilmaga, kuid on saadaval ka raskematest kangastest valgeid pükse, mis on ka talvisel ajal sobivad. Ükskõik, kas soovid kanda valgeid pükse igapäevases riietuses või pidulikul sündmusel, on valged püksid peaaegu iga stiili kaoks ideaalseks neutraalseks taustaks.

Igapäevase lihtsa välimuse loomine

  1. Vali lihtne ühevärviline T-särk. Kui sul on valged teksased, cargo püksid, caprid või muud lihtsad valged püksid, siis proovi neid kanda lihtsa ühevärvilise T-särgiga, kuid samuti võid proovida neid ka mustrilise või triibulise särgiga. Kui graafilised särgid on rohkem sinu teema, siis võid neid ka sellega kanda.
    • Vali seljas hästi istuv must särk, kui soovid šikki ja julget välimust või vali erksat värvi särk, kui soovid silma paista.
    • Et seda riietust eriti igapäevasena hoida, siis pane jalga oma lemmikud tennised või kui soovid rohkem läbimõeldud riietust, siis pane jalga kingad.
    • Kui ilm on jahe, siis proovi kanda pikkade varrukatega T-särki koos valgete pükstega.
  2. Kanna teksasärki koos valgete teksastega. Kui sulle meeldivad teksasärgid, kuid sul on raskusi leidmaks nende juurde sobivaid pükse, siis proovi teksasärki koos valgete teksastega. Olenevalt kingadest ja aksessuaaridest, saad seda riietust hoida igapäevasena või hoopis pidulikult üles lüüa.
    • Näiteks, kui sinu stiil on naiselik, siis kanna enda juukseid lahti ja lainelisena, lisa juurde vasetooni sandaalid, pastelne vöö ning suur kaelakee.
    • Kui sulle meeldib rohkem maskuliine stiil, siis pane särk püksi, lisa peale nahast vöö ning pane jalga kaamelpruunid saapad.
  3. Peida enda trikoo valgete linaste pükstega. Kui kannad rannas või basseini ääres trikood, siis on valged linased püksid ideaalseks võimaluseks end rohkem katta, kui tahad päevitamise vahepeal lõunat süüa või poes käia.
    • Pea meeles, et kui kannad erksavärvilist trikood, siis võib see valgete pükste alt välja kumada.
  4. Proovi mereteemalist riietust triibulise särgi ja valgete pükstega. Kui tahad välja tuua enda sisemist madrust, siis proovi toppi, millel on tumesinised ja valged horisontaalsed triibud ning laiema lõikega valgeid pükse. Kuid kui soovid veidike tagasihoidlikumat vihjet madrusestiilile, siis vali mõnda teist värvi vertikaalsed triibud või vaheta särgi ja pükste lõiget.
    • Näiteks võid kanda helesinist nööpidega pluusi, millel on vertikaalsed valged triibud, valgeid liibuvaid teksaseid ja valgeid espadrille kingi, et saavutada mereäärest inspireeritud välimust.
  5. Pane selga mitu kihti ühevärvilisi riideid monokroomse riietuse jaoks. Valged püksid on ideaalseks alustuseks šikile üleni valgele riietusele. Mängi erinevate kangaste ja tekstuuridega, et lisada enda riietusele visuaalset huvitavust.
    • Kui soovid tänavastiilist inspireeritud monokroomset välimust, siis pane jalga lõhkised valged teksad koos valge T-särgi ning valge teksajakiga ning pane jalga kõrge sääreosaga tennised.
    • Kui soovid riietust veidike huvitavamaks teha, siis võid värvi lisada erksavärviliste kingadega.
  6. Viska selga nahktagi või teksajakk, et jaheda ilmaga külm ei hakkaks. Kuigi valged püksid võivad vahel pidulikud tunduda, siis nahktagid ja teksajakid on ideaalsed, et hoida sinu riietust igapäevasena siis, kui ilm hakkab jahedamaks muutuma. Kui tahad hästi tavalist riietust, siis pane jakk graafilise T-särgi peale, kui aga soovid poolpiduliku riietust, siis pane selga nööpidega särk.
  7. Pane paari laiema säärega valged püksid ning mõnus soe kampsun. Kui väljas on ilmad juba täitsa külmad, siis pane selga enda lemmik pehme kampsun ning jalga lumivalged püksid, et saada mugav riietus.
    • Sa võid kanda ka avarama lõikelist sviitrit koos liibuvate valgete pükstega, kuid lihtsalt jälgi, et sa ei kannaks lohvakaid riideid korraga nii ülalpool kui ka allpool.

Valgete pükste pidulikuks muutmine

  1. Pane jalga liibuvad valged teksad ja hõljuv särk. Kui tahad tagada romantilist suveriietust, siis vali kerge ja hõljuv särk, valged liibuvad teksased ning nahatooni kingad. Aksessuaarid hoia lihtsana, nagu kena käevõru või väike ripats kaelakeel.
    • Kuuma ilmaga on ideaalseteks kangasteks šifoon, jersey, puuvill ja lina.
  2. Elegantse peo jaoks vali halter- või tanktopp. Kui soovid naiseliku riietust, mis sobiks ideaalset õhtul linna peal pidutsemiseks, siis pane jalga siledast kangast tehtud valged püksid ja pidulikum pluus. Juhuks kui jahe hakkab, saad lisada pika vesti või pintsaku.
    • Proovi kuldsete litritega toppi koos valgete pükste ja kuldsete kontsakingadega, et saada glamuurne riietus.
    • Kui tahad kanda valgeid pükse, et saavutada julge ja šikk välimus, siis lisa juurde must tanktopp, must pintsak ja mustad kõrge kontsaga kingad.
  3. Päevase sündmuse jaoks pane selga värvikas pluus. Kui lähed pidulikumale lõunasöögile või päevasele sünnipäevale, siis pane selga erksat värvi särk või nööpidega pluus, jalga sirge lõikega valged püksid ning lisa juurde neutraalses toonis kingad.
  4. Kanna sooja tooni valget särki ja valgeid villaseid pükse, et saada talvine pidulik riietus. Et luua monokroomne talvine riietus, siis alusta mugavate valgete villaste pükstega, lisa valge sviiter või mõni teine ilmasobilik pluus. Et saavutada soe ja stiilne välimus, lisa juurde valge sall, jalatsid ja aksessuaarid.
    • Et lisada natuke kontrasti, kanna kuldseid ehteid või väheke värvi nagu punane või kollane.

Aksessuaaride lisamine

  1. Kanna valgeid sokke. Kui kannad jalatseid, millega pead kandma sokke, siis on üldiselt hea mõte valida sokid sama värvi kui sinu püksid. Kui just sinu riietus pole sportlik, siis vali õhukesed valged pidulikud sokid, kuna paksud puuvillased spordisokid ei näe pidulikumate pükstega head välja.
  2. Kui tahad lisada värvi, siis vali julged sokid. Kui sa ei karda enda arvamust avaldada, siis lõbusa mustriga või erksad sokid paistavad valgete pükste alt hästi välja. Proovi sokkide värv kombineerida särgi või mõne teise riietuseseme värviga.
    • Kui kannad enda valgete pükstega üleni musta riietust, siis paar halle, musti või roosasid argyle mustriga sokke lisavad mängulisust.
    • Kui kannad sinise-punase ruudulist särki, siis pane jalga sokid, mis on sama tooni kui sinu särgis olev punane või sinine.
  3. Sobita vöö ülejäänud riietusega. Kui valid vööd, siis võid valida üleni valge, et see sobiks sinu pükstega või vali hoopis värviline vöö, mis sobib sinu ülejäänud riietega. Tüüpiliselt on hea mõte kanda vööd, mis sobib sinu kingade, käekoti või muude aksessuaaride värviga.
    • Näiteks kui kannad pruuni kingi, siis on hea valida ka pruun vöö. Samas aga võid kanda ka kollast vööd, mis rõhutab sinu pruune kingi ning lisab riietusele natuke värvi.
  4. Kanna nahatooni aluspesu. Proovi leida aluspesu, mis on võimalikult sarnane sinu nahatoonile, et pesu ei paistaks valgete pükste alt välja. Valge aluspesu võib sinu naha vastas luua liiga nähtava kontrasti.

Stiilsed mustad, valged või hallid lühikesed püksid

Mustad või valged alt laienevate säärtega teksased

Pidulik valge või must jakk

Valge ruuduline komplekt

Valged koerapiltidega sokid