Tootemaailm on turvaline ostukoht ning seega on Tootemaailma internetikaubamajas turvaline ostelda

Turvalise ostukoha usaldusmärgisega kaupmehed näitavad külastajatele, et tegemist on keskmisest tublima ja usaldusväärse e-poega. Nende müügiprotsess on kontrollitud ning turvalisem võrreldes teiste e-poodidega.

Kas otsid turvalist ostukohta, kus saaksid oma ostud teha muretult ja usaldusväärselt? Meie e-pood on just see koht, millele võid loota! Meie uhkuseks on turvalise ostukoha usaldusmärk, mis näitab, et vastame kõrgetele standarditele mitte ainult pankade, vaid ka Euroopa Liidu, Eesti Vabariigi ja Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti poolt kehtestatud seadustele.

Mis teeb meid turvaliseks ostukohaks?

Meie e-pood tagab, et ostes meilt, olete kaitstud igakülgselt. Me aktsepteerime 14-päevast tagastamisõigust, tagastades kogu raha ja esitades vajalikud lingid ning blanketid ostu tehes. Te ei pea muretsema, sest meie e-poes kantav usaldusmärk tagab, et meie ettevõte ei ole Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti mustas nimekirjas.

Turvaline ostukoht

 

 

Turvalise ostukoha märgis näitab, et meie e-poes on ostmine turvaline. Meie veebipood on kontrollitud E-kaubanduse liidu poolt ning täidame kõiki märgise saamiseks vajalikke tingimusi.

   
                  
                                                                                               
Turvaline ostukoht

 

Oleme Eesti e-kaubanduse liidu liige alates 2016 aastast.

 

 

Tootemaailm on tunnustatud ka Eduka Eesti Ettevõtte tiitliga ning hinnatud krediidireitinguga AA Turvaline ostukoht

Tulge ja tehke oma ostud meie e-poes, kus teate, et olete heas kätes ja kus teie ostlemise turvalisus on meie jaoks oluline.

Ecommerce Europe Trustmark CertificateEcommerce Europe Trustmark kvaliteedimärk näitab, et meie e-poes turvalisus on tunnustatud Euroopa tasemel.