Kuidas planeerida romantilist valentinipäeva kohtingut?

Kuidas korraldada romantiline kohting valentinipäevaks?

Tahad planeerida romantilist valentinipäeva enda kaaslasele? Tee 14. veebruar romantiliseks tehes vajalikke ettevalmistusi tegevusteks, toiduks, kingitusteks ning teisteks asjadeks, mida su kaasa nautida võib.

Toidu planeerimine

  1. Tee enda kohtingukaaslasele süüa. Lisa valentinipäevale isikupära ning väldi sel kiirel ajal välja sööma minemist. Tee enda kaaslasele kodune eine ning kutsu ta enda juurde sööki nautima.
    • Planeeri retseptid varakult, et saaksid õigeks ajaks ostetud kõik vajalikud koostisosad. Alati võid asju natuke rohkem osta, juhuks kui teed mõne vea või arvutad kogused valesti.
    • Proovi klassikalisi südamekujulisi magustoite nagu näiteks küpsised või kook või tee teistele toitudele selline armas välimus neid lõigates või õigesti sättides.
    • Väldi toite, mida on raske süüa ja mis võivad määrida, et seetõttu ei saaks rikutud romantiline õhkkond või ilusad riided, mida sina ja su kaaslane kanda võivad. Püsi toitude juures, mis teile mõlemale meeldivad, kuid mis oleks pisut erilisemad kui igapäevane toit.
    • Sea meeleolu kasutades küünlaid, lilli, romantilist muusikat ning parimaid sööginõusid, mis sul on.
  2. Tee restorani broneering. Helista varakult ette, et reserveerida laud lemmikrestoranis või kohas, kus sa pole varem käinud, kuid tead, et sinu kaaslasele see meeldib.
    • Proovi broneerida aega lõunasöögiks või varajaseks õhtusöögiks, et vältida kiiret ja rahvarohet aega, mis tavaliselt valentinipäeva õhtul restodes on.
  3. Telli toit koju. Toitu koju tellides saate nautida head toitu koduses mugavuses ja privaatsuses.
    • Pea meeles, et toidukohtadel on sellistel pühadel palju kliente ning need on hõivatud ka tarnete ja kaasaostmise tellimuste osas. Helista aegsasti ning anna enda tellimus, et saaksid sellele soovitud ajaks järele minna või koju lasta tuua.
    • Lisa kaasavõetavale einele romantilisi nüansse, näiteks isikupärastatud kirjutis koogile, jook, mida su kaaslane armastab jne. Võid isegi küsida restoranilt, kas nad saavad tellimust isikupärastada, isegi kui see on lihtsalt pitsakatte südamekujuline paigutamine.

Tegevuse organiseerimine

  1. Planeeri eriline väljaminemine. Minge kinno, spordiüritust vaatama või ise osalema, kontserti kuulama või teatrisse. Proovige tegevust, mida te koos tihti teha ei saa või midagi, mida su kaaslane on ammu teha tahtnud.
    • Kontrolli läheduses asuvaid üritusi, et leida spetsiaalseid valentinipäeva pidusid, tegevusi või allahindlusi. Vali tegevused, mis sobivad teile mõlemale.
  2. Sättige end kodus mugavalt sisse. Tehke kohting kodus, kus saate nautida privaatsust ning lõbu tasuta või vähest raha kulutades.
    • Proovige näiteks teha tekkidest kindlust, nagu lapsepõlves tehtud sai, mängida video- või lauamänge ning vaadata filme.
    • Kui plaanisid välist tegevust, kuid ilm selle ära rikkus, siis too võimaluse korral tegevus tuppa. Näiteks proovi tubast pikniku- pane põrandale tekk ning korviga piknikul söödavaid sööke ja jooke.
  3. Üllata enda kaaslast. Püüa leida üllatusmoment, ükskõik mis tegevuse sa planeerinud oled, isegi kui see on lihtne õhtu kodus. Sea midagi paika, enne kui kallim saabub või anna talle kingitus loomingulisel ja ootamatul viisil.
    • Proovi romantilist aardejahti, jättes märkmeid ja vihjed üle kogu kodu või linna.
    • Kirjuta kaaslasele romantiline armastuskiri või kirjuta armastav sõnum šokolaade, küünlaid või lilli kasutades.
  4. Reisige kuhugi uute kohta või kohta, mida te armastate. Minge linnast välja ning seadke end sisse mõnes hotellis või külalistemajas.
    • Võite minna ka kohta, kus te esimest korda kohtusite (või suudlesite, esimest korda kohtingul käisite jne) või lihtsalt mõnda kohta mis on romantiline ja teile kahele oluline.

Kingituse valimine

  1. Võta arvesse oma kaaslase huvisid ja hobisid. Mõtle tema lemmikutele raamatutele, filmidele, sarjadele, lauljatele jne. Vali midagi, mida su kaasa on oodanud või midagi, millel on sentimentaalne või emotsionaalne väärtus.
    • Kui su kaaslane midagi kogub, siis võid osta midagi tema kollektsiooni jaoks. Lisa romantilist elementi, valides kogutav asi, mis on teiega kuidagi seotud, näiteks mõni teievaheline nali, koht kus kohtingul olete käinud vms.
    • Proovi isikupärastada mis tahes kingitus kaaslase nimega, kuupäevaga mil kohtusite või millegi muuga, mis on teie suhtele isiklik.
  2. Tee või osta kaart. Kirjuta kaardi sisse enda tunnetest, loo sõnadega midagi romantilist või lihtsalt kirjuta või joonista midagi, mis su kaaslase naerma ajaks. Kui valid poest ostetud kaardi, siis kirjuta kindlasti midagi erilist sinna sisse.
  3. Tee lõbusa tegevuse kingitus. Valentinipäeva kink ei pea olema mingi asi. Võid teha kingituseks mingi tegevuse.
    • Kingi kallimale mingi kursus või klass nagu küpsetamine, tantsimine või puidutöö. Võite ka koos kursusele minna.
    • Võid teha ka “kupongiraamatu” lõbusate või armsate asjadega. Nagu näiteks “üks kallistus”, “üks uhke lõunasöök” jne, mida kaasa saab soovi korral kasutada.
  4. Ole traditsionaalne lillede, šokolaadi ja pehmete mänguasjadega. Kui su kallim naudib selliseid asju, siis võid olla traditsionaalne ning neid talle kinkida.
    • Vali šokolaad või maius, mis su kaasale eriliselt meeldib. Tee asi personaalseks, kirjutas sinna juurde väike armastuskiri.