Kuidas leida oma stiil?

Kas sa tunned, et vajad vaheldust? Või tunned, et sinu stiil pole piisavalt unikaalne? Kui tunned, et vajad endale uut stiili, kuid pole kindel kuidas seda teha, siis loe edasi.

1. Küsi sõbralt. Kui mõnel su sõbral on riietus, mis sulle väga meeldib, siis küsi kust ta need riided leidis. Vaata enda ümber ja pane tähele, mida kannavad sinu sõbrad, pereliikmed, näitlejad, muusikud jne. Küsi endalt, mis sulle nende isikliku stiili juures meeldib ja mis ei meeldi. Jäta meelde asju, mida sooviksid ka enda stiilis kasutada.

2. Kirjuta üles enda unikaalsed huvid ja maitsed. Avasta enda isiksus, enda huvid, asjad mis meeldivad ning mis ei meeldi. Sa ju juba tead, kas eelistad rokkmuusikat või kantrit, teksaseid või pliiatsseelikut, kuid kas sa oled kunagi tõsiselt mõelnud enda maitse üle ja mida see võib tähendab sinu isikliku stiili jaoks? Tee nimekiri, ükskõik kas enda mõtteis või paberil ning kirjuta üles kõik enda huvid ja meeldivused ning tee ümber ring neile, mida soovid rohkem enda stiilis välja tuua.

3. Küsi endalt, kes sa olla tahaksid. Kui oled avastanud enda maitse, siis on sul ilmselt parem ettekujutus sellest, kes sa olla tahaksid. Siiski veendu selles, et see on midagi, mille jaoks sul on personaalsus ja tegu pole lihtsalt asjaga, mida sa lahedaks pead. Näiteks, kas sa tahad, et inimesed näeksid sind kui kunstniku, sportlast, romantikut või rokkarit?

4. Mõtle milliseid riideid sa kannaksid, kui oleksid selline inimene. Sa võid kasutada interneti, et uurida, milliseid riideid kannavad teised inimesed, kelledele meeldib sama stiil, mida sa kanda soovid. Kirjuta üles stiilid mis sulle meeldivad, samuti ka lemmikumad värvid ja üldised riideesemed. Kui sa just ei taha olla eriti pühendunud, siis ei pea sa soetama kõiki asju mis on väga sportlikud või rokilikud. Kasuta vabalt ka teisi esemeid ja värve nii, nagu sulle meeldib, et olla unikaalsem.

5. Vaata enda riidekappi, et näha mis sul juba olemas on. Võibolla on sul kapinurgas terve kollektsioon barette, mis sobiksid sinu boheemlase või kunstniku välimusega? Võibolla on sinu kapp täis teksaseid, mida saad katki rebida, et lisada nooti vintage stiilile? Alati on parim kui alustad enda kodus ringivaatamisega, enne kui kulutad palju raha uutele riietele.

6. Mine poodidesse. Sa ei pea ostma kallitest poodidest – isegi kaltsukatest võid leida sobivaid asju. Poodeldes otsi asju, mis püüavad sinu pilku ning mis sobiksid hästi kokku sinu uue stiiliga.

7. Kanna neid enesekindlalt! Alusta enda uue stiili demonstreerimist nende kandmisega. Algus võib olla raske, eriti kui sinu uus stiil on väga unikaalne ning seda tihti teiste seljas ei näe, kuid mida rutem sa seda sammu alustad, seda rutem on sul enda kindel stiil.

8. Loo enda väljalõigete album. Lisa sinna riided, aksessuaarid ja jalatsid mis sulle meeldivad. Nendest leiad pilte ajakirjadest, eriti just moe ajakirjadest. Väljalõigete albumi vaatamine võib anda sulle ideesid, mida sa kanda sooviksid ja riideid mida osta, et aidata luua enda isikliku stiili.

Lisaks:
• Ära karda kanda asju, mis pole hetkel moes. See on hoopis tore, kuna keegi teine pole veel nende kandmise peale mõelnud.
• Võta aega, et enda riietust kokku sobitada enne, kui välja lähed. Aja jooksul ei vaja sa enam nii palju ettevalmistusaega, kuna sobilikud komplektid jäävad sulle meelde.
• Kui inimesed sinu uue stiili üle nalja teevad, siis kehita õlgu või naerata ja ütle: “Mulle meeldib niimoodi riides käia” või “Mul on minu isiklik stiil, milline on sinu oma?”.
• Vaata, mida teised kannavad, kuid ära proovi neid üks-ühele jäljendada.
• Isegi kui keegi teine ei riietu nagu sina, siis kanna enda riideid uhkuse ja enesekindlusega.
• Kindlasti saad enda uue stiili kohta komplimente, kuid ole valmis ka kritiseerimisteks, eriti kui sinu uus stiil on väga unikaalne.
• Proovi ka enda vanu riideid ümber teha, et need sobituksid sinu uue stiiliga.

Boheemlaslikus stiilis lühike kleit

Sportlikud mustriga vabaaja jalatsid

Lipsu ja neetidega poolkindad

Pehmed klassikalised sviitrid

Romantilisest pitsist minikleidid

 

Soovin saada parimaid nippe ning eksklusiivseid pakkumisi  :                [newsletter_signup_form id=1]

Sinu sõpradel oleks kindlasti hea meel kui jagaksid seda artiklit ka nendega: