Kuidas elegantselt halliks minna?


Kuidas teha รผleminek oma loomulikule hallile toonile vรตimalikult elegantselt?

Viimased aastad on olnud hallide juuste suhtes head. Oleme nรคinud, kuidas hรตbedased toonid muutuvad hรคbivรครคrsest vananemise mรคrgist hoopis trendikaks vรคrvivalikuks. Kuid kรตik kelle juuksed hallinevad teavad, et muutus ei toimu รผleรถรถ. Uhkete hallide juuste saamine nรตuab rohkem hooldust ja pรผhendumist kui lihtsalt ootamine, kuni รผlejรครคnud pea vรคljakasvule jรคrele jรตuab. Kuidas teha รผleminek oma loomulikule hallile toonile vรตimalikult elegantselt?

Kui oled otsustanud lasta juustel halliks minna, siis pea sellest kinni
Mรตista, et halliks muutumine vajab kannatlikku meelt. Kuigi vรตib juhtuda, et tunned kiusatust vahepeal juuksed รคra vรคrvida, on siiski kannatlikus parim viis. Et korralikult teostada halliks minemist on kasulik kui sul on plaan. Mรตne jaoks vรตib รตige tunduda jรคrkjรคrguliselt vรคrvimine juuksuri juures; teiste jaoks vรตib see tรคhendada drastilist juukselรตikust, et vรตtaksid omaks mentaliteedi “tagasi ei saa pรถรถrduda”. Loe edasi, et teada saada, milline tegutsemise viis sulle kรตige paremini sobib.

Investeeri lillasse ลกampooni
รœkskรตik, milline on su hallipeaks muutumise meetod, soovid ju esile tuua vรตimalikult meelitava halli varjundi. ร•ige toniseeriv ลกampoon aitab kardetud kollakat tooni kontrolli all hoida. Nagu kรตik, kes on kunagi oma juukseid blondiks vรคrvinud, vรตib sulle รถelda, et lilla pigmendiga ลกampoon neutraliseerib tรตhusalt oranลพikaid ja kollaseid toone.
Miks just lilla? Pรตhiline vรคrviteooria on see, et vรคrvirattal on kollane vastu lillat, mis tรคhendab, et need kaks tooni tรผhistavad teineteist. Kui su juustel on kollased ja vasksed toonid, neutraliseerib lilla ลกampoon selle soojuse.

Kohtle seda nagu juuste triibutamist
Loomulikult on vรคrvi vรคlja kasvatamine kahtlemata kรตige odavam viis, kuid sa ohverdad aega ja ka su stiil kannatab. Kaalu konsulteerimist professionaalse juuksuriga, kes aitab sul kogu pead jรคrk-jรคrgult heledamaks muuta.
Kui sa pole kunagi varem oma juukseid heledamaks vรคrvinud, pea meeles, et vรตid salongis istuda tundide kaupa. Lisaks pikale esimesele seansile vรตib kuluda kuus kuud kuni aasta, et tรคielikult halliks saada. Saad tasahilju oma uue halli vรคlimuse omandada, kuid kรตik juuksuriajad vรตivad aja jooksul kokku teha mรคrkimismรครคrse summa.

Mine kohe tรคiesti halliks
See on “plaastri kiirelt rebimise” lรคhenemine. Kui su juured on juba hallid, vรตiksid รผlejรครคnud juuksed lihtsalt halliks vรคrvida. Pealegi, kui su loomulik hall kasvab, ei ole รผleminek nii murettekitav โ€“ oled sellega juba alustanud.
Juuste vรคrvimise รผks suurimaid puudusi on pidev hooldus (kulub palju aega ja raha). ร•nneks on siin eesmรคrgiks saavutada vรคrv, mille sinu loomulik hall รผle vรตtab, vabastades sind lรตpuks vรคrvimisest. Nagu eespool mainitud, vรตib see hรตlmata mitu kuud hooldust, enne kui selleni jรตuad. Kui kogu pea vรคrvimine on su jaoks liiga hirmuรคratav, on รผks vรตimalus alguses oma juukseid ajutiste vรคrvidega toonida.

Lรถรถ protsess kรคima drastilise lรตikusega
Osadele inimestele ei meeldi ombre vรคlimus, kus pea รผlaosa on hall ja รผlejรครคnud on teist vรคrvi. Kui oled “all in” tรผรผpi inimene, on suur juukselรตikus lihtsaim viis tagada, et kogu pea korraga halliks lรคheks.
Siiski on oluline arvesse vรตtta vรตimalikke emotsioone, mis selliste muutustega kaasnevad. Sa tahad endal lasta kohaneda korraga kahe drastilise muudatusega. ร„ra ole tormakas, kui sa pole harjunud oma vรคlimuses รผhe hoobiga suuri muudatusi tegema.

Hoia juuksed pehme ja lรคikivana
Loomulikult hallid juuksed kipuvad olema karedad vรตi kuivad. Investeeri niisutavatesse ja siluvatesse juuksemaskidesse, et juuksed oleksid vรตimalikult pehmed ja lรคikivad. Lisalรคike saamiseks vรตid katsetada ka riisiveega. Samuti saad oma juukseid tervena hoida, kui lรตikad regulaarselt lรตhenenud juukseotsi.