Kuidas varjata väljakasvu?

Kuidas peita värvitud juuste väljakasvu?

Uus värske juuksevärv on suurepärane vaid senikaua kuni see kestab… Masendavaks läheb siis, kui peale mõnda nädalat väljakasv välja paistma hakkab. Kuid ära muretse, kui sa juuksurisse minna ei saa- on küllaldaselt stiilseid ja nutikaid trikke, mida kasutada saad, et saaksid varjata enda väljakasvanud juukseid.

  1. Kasuta väljakasvule mõeldud tooteid. Väljakasvanud juustele pakuvad kauakestvat katvust spetsiaalsed väljakasvu peitmiseks mõeldud tooted. Kanna mõnda neist enda juuksejuurtele. Kvaliteetsed tooted püsivad paigal senikaua, kuni sa need juustest välja pesed.
  2. Maskeeri väljakasv kuivšampooniga. Kuivšampoon on hea tumedamate juurte varjamiseks. Šampoonis olev hele pulber teeb su väljakasvu heledamaks ning sulandub kokku ülejäänud juustega, luues sujuvama ülemineku. Lihtsalt pihusta šampooni enda juurtele.
  3. Lisa veidike meiki. Meigitooted aitavad sul väljakasvu peita, kui sul on kiire. Vaata enda meigiasjad üle ning vali toode, mis on sarnane su juuksevärviga. Heida näiteks pilk peale enda ripsmetuššile või kulmupuudrile. Tupsuta natuke toodet enda juuksejuurtele kuni need ülejäänud juustega kokku sulanduvad.
    • Vahapõhised tooted püsivad su juustes kõige kauem. Puudrid ja muud sellised meigitooted saavad ka tööga hakkama, kuid vihmase ilmaga võivad need laiali valguma hakata ning su nägu määrida.
  4. Kasuta kord nädalas toonivat šampooni. Tooniv šampoon eemaldab su juustest ebameeldiva vasetooni. Duši all käies pese juuksed kõigepealt oma tavalise šampooniga. Seejärel kasuta toonivat šampooni – see eemaldab su juustes olevad oranžikad toonid ja aitab veidi ka väljakasvanud juustele.
  5. Pane pähe peapael. Kiireks peitmiseks on peapaelad ja -võrud head vahendid. Säti see väljakasvu kõige silmapaistvamale osale ning peida see.
    • Peavõrud ja -paelad võivad olla ka stiilne lisand sinu riietusele. Vali mõni selline, mis su riietusega kokku sobib.
  6. Kanna mütsi. Müts on kõige lihtsam ja kiirem võimalus väljakasvu peitmiseks. See peidab juured ning annab lisa ka sinu riietusele. Sportliku riietusega võid pähe panna nokamütsi, kuid kui armastad kanda kleite, siis vali mõni suvine kübar.
  7. Proovi tekstuurset soengut. Peadligi olevad juuksed muudavad väljakasvu silmapaistvamaks. Selle asemel turguta juuste välimust tekstuursema soenguga. Vali keskmise suurusega lokitangid ning juukselakk ning lisa juustele kohevust ning tekstuuri.
  8. Kammi juuksed taha. Juuksegeel teeb üldiselt juuksed veidi tumedamaks ning aitab niimoodi väljakasvu peita. Pane enda kammile viinamarjasuurune kogus geeli ning kammi sellega juuksed üle pea taha. Sa võid juuksed tagant lahti jätta või panna need hobusesabasse või krunni.