Erinevad hirmutavad maskid
Erinevad hirmutavad maskid

15.3238.56

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Erinevad hirmutavad maskid

15.3238.56

Erinevad hirmutavad maskid

Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Erinevad hirmutavad maskid

 

 

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus saame pakkuda sulle laia valikut hirmutavaid maske, et muuta sinu järgmine sündmus õudsalt meeldejäävaks!

Hirmutavad Maskid Valikus:

  1. Realistlik & Õudne Latex Mask: Soovid paista silma Halloweeni peol? See täismõõdus Halloweeni mask vastab kindlasti sinu vajadustele. Hirmutav välimus ja realistlikud silmade detailid muudavad selle parimaks Halloweeni elamuseks.
  2. Nähtavus & Hingamine: Realistlik mask tagab mitte ainult hirmutava välimuse, vaid ka hea nähtavuse ja hingatavuse. Silmade avad võimaldavad näha väljapoole ning nina kaudu hingamine on mugav ja lihtne.
  3. Mürgivaba & Lõhnatu: Valmistatud 100% looduslikust lateksist, läbinud deodoriseerimise töötlemise, et olla mitte-mürgine, lõhnatu, veekindel ja soojust isoleeriv. Mask on lihtsasti puhastatav seebi ja veega.
  4. Sobib Erinevateks Sündmusteks: See täismõõdus õudusmask sobib suurepäraselt Halloweeni, jõulude, lihavõtte, karnevali, maskeraadide või lihtsalt ööklubisse minekuks. Sobita see oma lemmiklooma kostüümiga ja naudi aega sõprade või perega.
  5. Parim Järelteenindus: Oleme professionaalne maskide müüja. Kui mask sulle ei meeldi või sul on muid ettepanekuid, võta meiega ühendust. Külasta meie poodi ja leia veel huvitavaid maske.

Vali üks meie hirmutavatest maskidest, et tuua lisapinget ja põnevust igasse sündmusse. Astu sisse meie e-poodi ja leia just see, mis paneb kõik kohalolijad hirmust kargama!

 

  • Materjal: Valmistatud sünteetilisest nahast, tagades vastupidavuse ja mugavuse.
  • Eriomadused: See mask kujutab endast nakatunud isikut, tuues kostüümile müstilist ja hirmuäratavat õhkkonda.
  • Sobivus: Universaalne suurus täiskasvanutele, sobib nii meestele kui naistele.
  • Kasutusotstarve: Ideaalne kostüümipeodeks, Halloweeniks, mängudeks, cosplayks ja muudeks sündmusteks.

Erinevad hirmutavad maskidErinevad hirmutavad maskidErinevad hirmutavad maskidErinevad hirmutavad maskidErinevad hirmutavad maskidErinevad hirmutavad maskid