Triibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikud
Triibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikud

12.9615.30

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Triibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikud

12.9615.30

Triibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikud

  • *Color

    *Size

    Tühista
Tootekood: 1005004223420469 Kategooria:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Triibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikud

 

 

Üks suurus: mõõdud allpool

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus pakume laia valikut stiilseid ja kvaliteetseid tooteid! Tutvustame uhkusega meie kollektsiooni triibulisi ja ühevärvilisi ülepõlve põlvikuid, mis on suurepärane valik stiilse väljanägemise saavutamiseks igal aastaajal.

Need ülepõlve põlvikud on valmistatud kvaliteetsest materjalist, sealhulgas puuvillast, mikrokiust ja nailonist, tagades mugavuse ja vastupidavuse kogu päeva jooksul. Nende põlvikute pikkus on 60 cm, mis tagab täiusliku sobivuse ja mugavuse.

Kasutades neid põlvikuid, saate nautida stiilset välimust, olles samal ajal täielikult mugav ja soe. Need sobivad suurepäraselt igapäevaseks kandmiseks, olgu siis kevadel või sügisel ning pakuvad vajalikku tuge ja mugavust.

Lisaks on meie e-poes saadaval ka palju teisi huvitavaid tooteid, mis täiendavad teie garderoobi. Vaadake kindlasti ka meie teisi kollektsioone ning leidke midagi, mis sobib teie stiili ja eelistustega!

Ostke nüüd meie e-poest ja avastage, kuidas meie tooted saavad teie igapäevaseid rõivavalikuid täiendada ja täiustada!

 

Triibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikud

Triibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikudTriibulised ja ühevärvilised ülepõlve põlvikud