Südametega ülepõlve põlvikud naistele
Südametega ülepõlve põlvikud naistele

11.3011.42

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Südametega ülepõlve põlvikud naistele

11.3011.42

Südametega ülepõlve põlvikud naistele

  • *Color

    *Size

    Tühista
Tootekood: 1005001383771603 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Südametega ülepõlve põlvikud naistele

 

Tere tulemast meie e-poodi! Tutvustame uhkusega meie ainulaadset valikut südametega ülepõlve põlvikuid, mis on loodud spetsiaalselt naistele.

Meie ülepõlve põlvikud on stiilsed, mugavad ja täis armastust. Need on ideaalne lisand igale naisterõivastusele, olgu see siis kleit, seelik või püksid. Nende pikkus ulatub üle põlve, luues trendika ja samas elegantse välimuse.

Need armsad ja stiilsed ülepõlve põlvikud on valmistatud kõrgekvaliteedilisest puuvillast, mis tagab mugava kandmise terve päeva jooksul. Nende pikkus ulatub 50 cm-ni, tagades ühtlasi kauni ilme ja kaitse külmade ilmade eest.

Olgu see siis argipäev või eriline sündmus, meie südametega ülepõlve põlvikud on alati õige valik. Lisage need oma garderoobi ja tõstke oma stiil uuele tasemele! Tutvuge meie valikuga ja leidke oma lemmikud juba täna!

 

 

Material: Cotton
Sock length: 50CM
Size: One Size
Südametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naisteleSüdametega ülepõlve põlvikud naistele