Kerged golfipallid - 3 tk komplektis
Kerged golfipallid – 3 tk komplektis

15.80

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Kerged golfipallid – 3 tk komplektis

15.80

Kerged golfipallid – 3 tk komplektis

Tootekood: 1005006002544216 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Kerged golfipallid – 3 tk komplektis

 

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Pakume kergeid golfipalle, mille läbimõõt on umbes 4,2 cm ning mis on ideaalsed nii algajatele kui ka lastele.

Omadused:

  • Läbimõõt: 4,2 cm
  • Omadused: Spordi- ja mänguasjapallid

Tooteomadused:

  1. Sobib algajatele: Need kerged golfipallid on ideaalsed algajatele ja lastele, kes soovivad õppida golfi mängima. Nende väikese läbimõõdu tõttu on neid lihtne kasutada ja ohutu kasutada.
  2. Valge värv: Golfipallid on valged, mis muudab need hästi nähtavaks nii päeval kui ka öösel, tagades parema mängukogemuse.
  3. Kvaliteetne materjal: Valmistatud vastupidavast materjalist, mis tagab pikaajalise kasutamise. Need pallid on vastupidavad ja suudavad taluda igapäevast kasutamist.
  4. Mugav kaasas kanda: Tänu oma väikesele suurusele ja kergusele on neid golfipalle mugav kaasas kanda. Saate neid hõlpsasti kaasa võtta oma golfimängule või reisile.
  5. Mitmekülgne kasutus: Need golfipallid sobivad suurepäraselt nii sise- kui ka välistingimustes kasutamiseks ning neid saab kasutada erinevates mängudes ja treeningutes.

 

 

Kerged golfipallid - 3 tk komplektisKerged golfipallid - 3 tk komplektisKerged golfipallid - 3 tk komplektisKerged golfipallid - 3 tk komplektisKerged golfipallid - 3 tk komplektisKerged golfipallid - 3 tk komplektisKerged golfipallid - 3 tk komplektisKerged golfipallid - 3 tk komplektis