Interaktiivne lendav taldrik/pall
Interaktiivne lendav taldrik/pall

11.34

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Interaktiivne lendav taldrik/pall

11.34

Interaktiivne lendav taldrik/pall

Tootekood: 1005006033909358 Kategooriad: , Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Interaktiivne lendav taldrik/pall

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Uurige meie interaktiivse lendava taldriku/palli maagiat ja lõbu! See nutikalt kujundatud mänguasi pakub teile ja teie lähedastele tundeid täis mänguelamusi.

Omadused:

  1. Plastikmaterjal: Lendava taldriku pall on valmistatud keskkonnasõbralikust ABS-materjalist, mis on ohutu ja vastupidav ning ei kahjustu kergesti.
  2. Lendav pall: See lendav pall on stiilne ja dünaamiline, omades valgusefekti, mis lubab teil seda nautida ka pimedal ajal.
  3. Kaks vormi: Vajutage lendavat taldrikut ja seejärel suruge oma käe peopesaga kollast ringi, seejärel liibuge üles-alla, vahetades vabalt. Lendav taldrik muutub automaatselt palliks umbes 5 sekundiga.
  4. Tugev elastsus: See mänguasi on lihtsasti kasutatav, omades suurt tagasilöögiastet ning pakub mitmesuguseid mänguvõimalusi.

Tähelepanu: Arvestage, et erinevad arvutiekraanid kuvavad värve erinevalt, seega võib tegeliku eseme värv veidi erineda eespool olevatest piltidest. Täname mõistva suhtumise eest.

Üldine suurus:

  • Palli läbimõõt: 15,5 cm
  • Lendava taldriku läbimõõt: 23 cm Palun lubage käsitsi mõõtmisel 0,5-1 tolline viga.

Tutvuge meie interaktiivse lendava taldriku/palli põnevate võimalustega ning lisage oma mängukogemustele veelgi rohkem elevust! Aitäh, et valisite meie e-poe!

 

 

Interaktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pallInteraktiivne lendav taldrik/pall