Turnimisalused - 5 tükki komplektis
Turnimisalused – 5 tükki komplektis

94.52

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Turnimisalused – 5 tükki komplektis

94.52

Turnimisalused – 5 tükki komplektis

Tootekood: 1005006186779182 Kategooriad: , Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Turnimisalused – 5 tükki komplektis

Tere tulemast meie e-poodi, kus pakume kvaliteetseid treeningvahendeid! Tutvustame uhkusega meie turnimisaluste komplekti, mis on ideaalne lisand igat tüüpi treeningutesse ja harjutustesse.

 

 

 

 

Toote omadused:

  1. Kuhjad ja Säästavad Ruumi: Iga astmiskivi põhi on tühi, võimaldades neid hõlpsasti kuhjata. See teeb nende ladustamise mugavaks ja ruumisäästvaks, sobides suurepäraselt koju, kooli või mänguala piiratud ruumiga kohtadesse.
  2. Kergesti Kaasaskantavad ja Kasutatavad: Astmiskive saab hoida igal pool ning need on kerged, muutes need hõlpsasti kättesaadavaks ja kasutatavaks igal ajal. Ideaalne lõbusate tegevuste loomiseks nii siseruumides kui ka väljas.
  3. Libisemisvastane Disain: Iga astmiskivi all on libisemisvastane matt, mille saate ise paigaldada. See tagab stabiilsuse ja ohutuse mängides, isegi siledatel põrandatel. Tekstuurne pind peal lisab lisakihiga haarduvust aktiivsetele lastele.
  4. Vastupidav Konstruktsioon: Valmistatud kõrgtihedast plastikust, on astmiskivid vastupidavad. Tugev konstruktsioon tagab vastupidavuse, muutes need sobivaks regulaarseks kasutamiseks aktiivsete laste poolt. Need on vastupidavad murdumisele, pakkudes pikaaegset naudingut.

Tehnilised andmed:

  • Materjal: Kõrgtihedane plastik
  • Disain: Tühi põhi kuhjatavuseks, libisemisvastane matt, tekstuuriga pind
  • Vastupidavus: Tugev konstruktsioon pikaajaliseks kasutamiseks

Märkused:

  • Kuhjatav disain võimaldab mugavat hoiustamist erinevates kohtades.
  • Libisemisvastased matid tagavad lisaturvalisuse, sobides kasutamiseks erinevatel põrandapindadel.
  • Vastupidav plastik tagab murdumiskindluse.

Tõsta oma lapse mänguaeg uuele tasemele nende uuenduslike ja vastupidavate laste astmiskividega. Sobivad suurepäraselt nii siseruumides kui ka õues toimuvateks tegevusteks, pakkudes lastele turvalist ja kaasahaaravat võimalust koordinatsiooni ja tasakaalu arendamiseks. Tee tellimus juba täna ning too oma lapse mängualale uus laine lõbu!

Turnimisalused - 5 tükki komplektisTurnimisalused - 5 tükki komplektisTurnimisalused - 5 tükki komplektisTurnimisalused - 5 tükki komplektisTurnimisalused - 5 tükki komplektisTurnimisalused - 5 tükki komplektis