Seebi lõikamise nuga
Seebi lõikamise nuga

41.9453.66

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Seebi lõikamise nuga

41.9453.66

Seebi lõikamise nuga

  • *Color

    Tühista
Tootekood: 1005003763480393 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Seebi lõikamise nuga

 

Tere tulemast meie e-poodi, kus pakume kvaliteetseid ja mitmekülgseid tooteid, mis muudavad teie kodu ja igapäevaelu mugavamaks ning nauditavamaks! Tutvustame uhkusega meie uusimat toodet – seebi lõikamise nuga.

 

Kasutage seda suurepärast tööriista, et muuta seebivalmistamine nauditavaks ja lihtsaks protsessiks ning luua endale ja oma lähedastele unikaalseid ja lõhnavaid seebikunstiteoseid!

Ärge jätke võimalust kasutamata – tellige seebi lõikamise nuga juba täna ja avastage uus maailm seebivalmistamise võlusid!

 

 

 

Omadused:

  1. Kõrge temperatuuritaluvus: Valmistatud kvaliteetsest männipuidust, see seebi lõikamise komplekt talub kõrgeid temperatuure ja ei deformeeri kergesti, tagades pikaajalise kasutuse.
  2. Paindlikkus ja säilitab kuju: Kuigi see on paindlik, suudab see komplekt säilitada oma kuju pikka aega, tagades stabiilse ja täpse lõikamise iga kord.
  3. Mitmekülgne kasutamine: Lisaks seebivalmistamisele saab seda komplekti kasutada ka kookide, leiva, šokolaadi ja muude toitude valmistamiseks, muutes selle mitmekülgseks tööriistaks köögis.
  4. Turvaline ja vastupidav: Komplekti struktuur koosneb pehmest silikoonist ja männipuidust, mis muudab selle vastupidavaks, ohutuks ja mittetoksiliseks.
  5. Komplekt sisaldab lõikeid: Komplekti kuulub lõiketerad, sealhulgas laineline tera ja sirge tera, mis võimaldavad teil luua erineva kujuga seebitükke.

 

Märkused:

  1. Käsitsi mõõtmine võib põhjustada 1–3 cm vea, palume mõistvat suhtumist.
  2. Erinevate monitoride tõttu võib eseme värv pildil erineda tegelikust. Stiil on siiski garanteeritud vastavalt pildile.

Osta seebi lõikamise komplekt kohe ja naudi oma koduse seebivalmistamise protsessi täielikult!

 

 

Material: pine wood
Size:
External: 25 x 11.4 x 8.4cm/9.8 x 4.4 x 3.3inch
Interior: 24 x 8.4 x 6.7cm/9.4 x 3.3 x 2.6inch
Purpose: DIY hand soap cutting
Features:
-High temperature resistance, not easy to deform!
-Flexible yet easy to maintaining shape in long run.
-Very useful tool for soap making, and it also can be used for making cake, bread, chocolate and etc.
-Structure with soft silicone and wood box material, which is more durable, safe and non-toxic.
A#Package Included:
1 x Soap cutter

B#Package Included:
1 x Soap cutter
1 x Wave Blade
1 x Straight Blade
Notes:
1.Manual measuring, please allow 1 ~ 3 cm error,thank you.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.Please understand, thank you!

Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga Seebi lõikamise nuga