Meeste varvassokid - 5 paari komplektis
Meeste varvassokid – 5 paari komplektis

24.8426.76

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Meeste varvassokid – 5 paari komplektis

24.8426.76

Meeste varvassokid – 5 paari komplektis

  • *Color

    Tühista
Tootekood: 1005005815520682 Kategooria: Silt:
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Meeste varvassokid – 5 paari komplektis

 

Tere tulemast meie e-poodi!

Pakume kvaliteetseid meeste varvassokke, mis on saadaval mugavas 5 paari komplektis. Need sokid on disainitud tagamaks mugavust ja vastupidavust igapäevaseks kandmiseks.

Sokid on valmistatud kvaliteetsest polüestrist ja puuvillast, mis tagab pehmuse ja vastupidavuse. Nende pikkus on umbes 30 cm, mis sobib suurepäraselt enamiku meeste jalgadega.

Viievõrra varvaid katvad sokid pakuvad ideaalset kaitset ja mugavust igas olukorras. Nende mitmekülgne disain sobib suurepäraselt nii igapäevaseks kandmiseks kui ka spordi- ja vabaajategevusteks.

Osta juba täna 5 paari komplekt meeste varvassokke ning naudi kvaliteeti ja mugavust igal sammul! Vaata ka meie teiste toodete valikut ja leia veelgi rohkem vajalikke lisavarustusi!

 

Specification
Category: Five Finger Socks
Size: Approximately 30cm long
Material: polyester cotton

 

Meeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektisMeeste varvassokid - 5 paari komplektis