Loo riiete abil kurvikam figuur

Ainult umbes 8% naistel on „tõeline“ liivakellafiguur. Teiste jaoks nõuab meela välimuse loomine enda keha mõistmist ning õigete riiete kasutamist, et peita vigu ja toonitada enda häid külgi.

 

Rinnajoone tugevdamine

 

  1. Kanna õiget rinnahoidjat. Vali rinnahoidja, mille korvide sees on padjakesed ning mille allosas on tugev traat, et tagada toetust ja tõstmist.
  • Sa võid rinnahoidja sisse ka pista spetsiaalsed silikoonist rinnasuurendajad, mida leidub enamustes pesupoodides.
  • Hinnanguliselt 85% naisi kannavad vales suuruses rinnahoidjat. Paljudes pesupoodides pakutakse mõõtmist, et saaksid teada õige rinnahoidja suuruse, mida kandma peaksid. Kasuta seda ära, et saaksid rinnahoidja, mis toetab su rindu ning mis on seljas mugav.

 

  1. Tõmba tähelepanu suure ehtega. Et pilgud ülevalpool peatuks, siis pane kaela silmapaistev kaelakee või selga sviiter, mille kaelus on uhkelt kaunistatud.
  • Minimalistliku riietuse puhul annab lopsakama mulje ka väike peenike kett, mis ulatub rindade vahesse.

 

  1. Kanna sügavama kaelusega särke. Vali pluusid milledel on sügavam V-kujuline kaelus või wrap lõikega särk, kuna need annavad parema figuuri ning tõmbavad tähelepanu ka näole. Kõrgete kaelustega särkidel on hoopis vastupidine efekt ning need teevad su figuuri kastikujuliseks.
  • Kui sa ei soovi nii palju ihu näidata, siis pane sügavama kaelusega särgi alla alussärk.

 

  1. Otsi särke, milledel on krooked või narmad. Soeta pluuse, milledel on rinna esiosal rohkem volüümi kroogete või volangide näol. See lisakangas aitab luua volüümi ning toob ka vaataja tähelepanu ülespoole.

 

Puusa/piha kontrasti loomine

 

  1. Võta kasutusse A-kujuga või kohev seelik. Vali lühike või peplum lõikega põlvepikkune või lausa retro sääremarjani ulatuv seelik. Kohevad seelikud lisavad puusadele volüümi ja tõmbavad tähelepanu peenele pihale.
  • Mõtle 50-nendate seelikute peale , et oskaksid õige valida.

 

  1. Vali pliiatsseelik. Pliiatsseelik, mis on kehale liibuvast materjalist tehtud, annab sulle koheselt kurvika figuuri. Lai pihavöö aitab samuti kaasa, luues liikuva illusiooni pihast puusani.
  • Pliiatsseelik peaks istuma sinu pihajoonel, umbes 5 cm sinu nabast kõrgemal. Madalama värvliga seelik võib figuuri vähem meelitavaks teha. Seeliku pikkus peaks lõppema mõni sentimeeter põlvest allpool.

 

  1. Kanna pihavööd. Vali laiem vöö (7-15 cm), mis teeb piha eriti peeneks. Õige pihavöö kandmine lõhub sirged jooned, mida seotakse kasti kujulise või poisiliku figuuriga.
  • Kui sinu keha on väga peenike, siis võib lai pihavöö tunduda liig. Selle asemel pane riiete värvidega sarnane peenike pihavöö, nagu näiteks šokolaadipruuni sviiterkleidi peale tumepruunist nahast vöö.

 

  1. Vali kõrge pihaosaga riided. Kõrge pihaosaga riided loovad illusiooni peenemast pihast ja pikematest jalgadest. Kõrgema pihaosaga seelikuid ja pükse on palju erinevaid ning kui valid endale õige ja sobiva suuruse, siis loob see tõelise liivakellafiguuri.
  • Kõrge pihaosaga püksid, mille jalaosa on laiem on väga head, et tasakaalustada peenikest ülaosa.

 

Istmiku esiletoomine

 

  1. Kanna aluspükse, milledel on polsterdus. On olemas spetsiaalseid aluspükse, mille tagaosasse on sisseõmmeldud padjakesed, et istmikku vormikamaks teha. Need on samal põhimõttel nagu push-up rinnahoidja, ainult et on mõeldud tagaosale. Neid leiad paljudest pesupoodidest.
  • Nende aluspükste puhul on hea valik siidjamast kangast tehtud pükskikud, kuna need ei klammerdu välisriiete külge ning ei lähe puntrasse.

 

  1. Vali suured taskud. Vali püksid, mille tagumikosal on suured taskud. Suured taskud annavad vormikama mulje. Kõrgema vöökohaga teksastel on tihtipeale suuremad taskud, tänu millele loob high-rise lõige eriti naiselikud kurvid.

 

  1. Vali õige lõige. Sa tahad, et sinu püksid ja seelikud kallistaksid su keha, kuid poleks liiga kitsad. Kui sa kannad kottis riideid, siis koguneb üleliigne kangas sinu tagumikule ning annab sellele tühja väljanägemise. Selle asemel otsi kangast ning lõiget, mis sinule sobib ning koos sinuga liigub.

 

Kogu silueti kujundamine

 

  1. Kärbi kihilisust vähemaks. Eemalda kõik lisarõivad, sealhulgas ka sisejakid. Kanna ainult asju, mida sa tõesti vajad, et soojas olla. Kui matad end riidekihtide alla, peidad enda kehajooned ning tulemuseks on kastjas siluett.
  • Mantlid on üldiselt kogukad, kuid vajalikud. Leia selline millel on vöö, et see looks liivakellakujulise siluetti.

 

  1. Kanna teatuid mustreid. Soeta V-kaelusega kleit, millel on dünaamiline ja värvikas muster. Muster aitab peita kõiki puudusi ja loob terava siluetti. Samamoodi lisavad vertikaalsed triibud kurve, tuues välja rinnad ja puusad.
  • „Illusiooni kleidid“ on hästi istuvad kleidid, milledel on kaks põhipaneeli, mis võivad olla heledad või valged ning kaks tumedat külgedel asuvat paneeli (tihtipeale mustad). Need kleidid on disainitud selleks, et sinu piht paistaks väiksem ning sinu rinnad ja puusad suuremad.

 

  1. Emba wrap lõikega kleidi jõudu. Wrap lõikega kleit on meelitav iga figuuritüübi puhul. Sidudes kleidi kinni piha kohalt, saad samasuguse efekti nagu pihavööga. Veendu, et soetad õige suuruse ning vali kvaliteetsemast kangast kleit, et vältida klammerdumist.

 

  1. Viska jalga kontsakingad. Kõrgete kontsade kandmine teeb su jalad pikemaks ja saledamaks ning lisab samas kontrasti sinu puusadele ja istmikule. See kehtib eriti juhul, kui kannad liibuvaid riideid.
  • Neutraalne või nude tooni kontsakingad on eriti head, kuna need annavad illusiooni lõpututest säärtest, tänu millele suureneb ka effekt saledamast vöökohast.

 

  1. Külasta stilisti. Pane aeg kirja stilisti juurde ning võta kaasa enda lemmikumad riideesemed. Küsi stilistilt spetsiifilisi ideid, et toonitada enda naiselikke kurve kasutades sinu valitud riideid.

 

Lisaks: 

  • Ole ettevaatlik pihatreenija suhtes. Kui kannad sellist asjandust liiga pikka aega, siis piirad enda organeid võid murda ribi ning sul võib tekkida hapnikupuudus.
  • Kolmveerandvarrukad tõmbavad tähelepanu peenele pihale.
  • Kasuta kergeid ja õhulisi salle, et katta avarat V-kaelust.
  • Heledate särkidega paistavad rinnad suuremad kui tumedate särkidega.

 

 

Tumesinine 50nendate stiilis kleit

Kõrge pihaosaga teksased

Lihtsad pliiatsseelikud kontorisse

Kardigan nööpide ja V-kaelusega

A-lõikega pitsilised kleidid