Kuidas rohelise teega paremat näonahka saavutada?

Ilmselt sa tead, et rohelise tee joomine on sinu jaoks hea, kuid kas sa teadsid ka seda, et see aitab sul paremat näonahka saavutada? Sa saad rohelist teed kasutada, et teha enda nahahoolduse tooteid ja lisada seda enda lemmikule nahapuhastusvahendile, et aidata parandada enda jumet ja võidelda aknega.

Rohelise tee näotooniku tegemine

  1. Kuumuta poti -või veekeedukannu täis vett. Kuumuta vett senikaua, kuni näed põhjast üles tulema hakkavaid mulle. Seejärel eemalda vesi kuumuselt, et seda tee jaoks kasutada.
    • Vesi ei pea keema. Kui see aga ikkagi hakkab keema, siis pole ka midagi viga. Kuid siis läheb kauem aega, et tee valmis saaks ja maha jahtuks.
  2. Pane roheline tee kruusi sisse. Kasuta 240-350 ml kruusi, et teed valmistada. Pane teekott kruusi põhja.
    • Kui eelistad kasutada puruteed, siis pane umbes 1-2 supilusikatäit teed sõela sisse, mida saab kruusi sisse panna.
  3. Vala peale kuum vesi. Liiguta kruusi sees teepakki ringi. Vesi peaks koheselt hakkama muutuma mudaselt roheliseks.
  4. Lase teel 5-10 minutit tõmmata. Kui aeg on täis, siis eemalda teekotike või lehed kruusist ning viska minema või hoia lehed alles, et nendega teine ravikuur teha.
    • Kasutatud teelehtedest saad teha näomaski. Lähemalt saad lugeda altpoolt.
  5. Oota tee jahtumist. See peaks aega võtma umbes pool tundi. Ära pane kuuma teed enda näole, vaid lase teel jahtuda. Peale poolt tundi katsu teed näpuotsaga, et olla kindel selle jahtumises. Kui tee on natuke soe, siis võid seda kasutada.
    • Kiire moodus naha parandamiseks on see, kui hõõrud jahtunud rohelise tee kotikest enda näo peale. Ära loputa, vaid lase teel naha peal ära kuivada. See vähendab punetust, ergastab jumet ning aitab akne vastu.
  6. Kui sul on rasune nahk või oled hädas aknega, siis lisa teepuuõli tilkasid. Kuigi see on puhtalt valikuline, võib see aidata ravida rasust ja aknele kalduvat nahka. Lihtsalt hoia teepuuõli pudelit rohelise tee kohal ja tilguta sinna sisse 5-10 tilka. Seejärel sega koostisosad läbi.
  7. Vala jahtunud tee puhtasse korduvkasutatavasse pudelisse. Kasuta spreipudelit või õhukindlat anumat, et enda toonikut hoidistada. Kui sul on lehter, siis kasuta seda, et teed raisku ei läheks.
  8. Kasuta toonikut enda nahal peale naha puhastamist. Vala natuke toonikut käele ning seejärel hõõru see sõrmedega enda nahale.
    • Kui kasutasid tee hoidistamiseks spreipudelit, siis võid toonikut lihtsalt näkku pihustada.
    • Kasuta toonikut üks või kaks korda päevas, peale näo puhtaks pesemist.

Näo aurutamine rohelise teega

  1. Vala keev vesi kuumakindlasse kaussi. Lase potitäis vett keema ning seejärel vala see kuumakindlasse kaussi, mis on asetatud laua peale.
  2. Lõika lahti rohelise tee kotike ning puista lehed keevasse vette. Tee hakkab koheselt tõmbama. Parima tulemuse jaoks kasuta terve teepakikese sisu.
    • Sa võid ka lihtsalt teekotikese vette pista. Seda on lihtsam ära koristada, kuid ei pruugi nii hästi toimida, kuna tee ei ole ühtlaselt kausis laiali jaotunud.
  3. Lase teel tõmmata 1-2 minutit. Tee tõmbab edasi ka aurutamise ajal, kuid on parim, kui lased sellel enne aurutamist tõmmata 1-2 minutit, et saaksid kohe aurutamise alguses sellest kõige rohkem kasu. Lisaks annab see aega veel natuke maha jahtuda, et sa enda nägu ei kõrvetaks.
  4. Pane pähe käterätik ja kummardu kausi kohale. Aseta rätik enda peale ja õlgadele. Seejärel kummardu kausi kohale, et sinu nägu oleks kohe auru kohal. Rätik lukustab auru sinu näo ümber, et see saaks sinu nahka ravida.
  5. Auruta nägu 5-10 minutit. Hoia enda nägu kausi kohal kuni kümme minutit. Hinga sügavalt sisse ja proovi lõõgastuda. See annab aurule aega sinu nahka tungida ning mustust eemaldada.
    • Kui sul hakkab väga palav, siis võid aurutamise varem lõpetada.
    • Kõige parem on seada taimer tööle, et teaksid täpselt kui kaua oma nägu aurutanud oled.
  6. Loputa nägu jaheda veeda, et eemaldada mustus. Peale aurutamist mine kraani juurde ja pane jooksma jahe vesi. Seejärel pritsi vett endale näkku, et eemaldada mustust ja higi, mida aurutamise protseduur välja tõmbas.
  7. Kuivata nägu pehme ja puhta rätikuga. Seejärel jätka enda tavalise igapäevase näohoolduse rutiiniga. Aurutamist võid teha kord nädalas.

Maski tegemine rohelisest teest

  1. Kombineeri kasutatud rohelise tee lehed meega. Tee tassike rohelist teed, seejärel eemalda teekotike ning lase sel jahtuda. Lõika kotike lõhki ning puista niisked lehed kaussi. Lisa umbes üks supilusikatäis mett ning sega need kokku pastaks. Kanna pasta puhtaks pestud näole ning lase sellel olla veerand tundi, enne kui maski sooja veega maha loputad.
    • Seejärel kasuta enda lemmikut niisutavat kreemi.
    • See mask koorib nahka, vähendab punetust ning ravib aknet.
    • Seda maski võid kasutada kord nädalas.
  2. Sega kokku roheline tee, kookosõli, mesi ja sidrunimahl. Pane kokku üks supilusikatäis rohelise tee lehti, kaks supilusikatäit mett, üks teelusikatäis kookosõli ja kaks supilusikatäit sidrunimahla. Seejärel sega segu seni kuni see ühtlane on. Kanna mask näppudega näole ning oota 5-10 minutit. Lõpuks loputa mask maha sooja veega.
    • Peale maski loputamist kasuta niisutavat kreemi.
    • See mask niisutab ja toidab sinu nahka, kui see on stressis või saanud päikesepõletuse.
    • Seda maski võid kasutada üks või kaks korda nädalas.
  3. Tee lehtmask kasutades rohelist teed ja riisipaberit. Tee tassike rohelist teed ning seejärel vala see avarale alusele. Pane tee peale riisipaber ning lase sellel liguneda 1-2 minutit, enne kui selle rohelisest teest välja võtad. Pane riisipaber näole 10-15 minutiks. Ära peale maski eemaldamist nägu loputa.
    • See mask võitleb põletiku ja vananemise vastu ning niisutab samal ajal su nahka.
    • Peale maski kanna näole niisutavat kreemi.
    • Parimate tulemuste jaoks kasuta seda maski üks või kaks korda nädalas.

Rohelise tee lisamine näopuhastusvahendile

  1. Tühjenda teekotike väiksesse kaussi. Sa ei pea teed valmis tegema enne selle kasutamist. Lihtsalt lõika katki teekott ja kalla sisu kaussi.
    • Sa võid kasutada ka puruteed, mida lisa 1-2 supilusikatäit.
  2. Lisa kaussi umbes 15 milliliitrit kreemjat näopuhastusvahendit. Sa võid kasutada ükskõik millist soovid. Kõige parem on siiski kasutada lõhnavaba puhastusvahendit, kuna roheline tee annab isegi kerge lõhna juurde.
  3. Sega senikaua kuni segu ühtlaseks saab. Segu on valmis siis, kui rohelise tee tükikesed paistavad ühtlaselt jagunenud.
  4. Kanna segu peale enda sõrmedega. Hõõru õrnalt, tehes sõrmedega ringjaid liigutusi. See aitab sinu nahka õrnalt koorida.
  5. Lisakoorimise jaoks lase segul olla näos viis minutit. Kui lased puhastusvahendil olla näos nagu maskil, siis aitab see eemaldada surnud naharakke. Mask pehmendab surnud naharakke ning nägu pestes hõõrud need enda nahalt maha.
    • Sa ei pea seda segu näo peal hoidma, vaid võid näo koheselt puhtaks pesta, kuid segu peal hoides toimib see paremini.
  6. Eemalda puhastusvahend sooja veega. Pritsi näole sooja vett, et maski märjaks teha, seejärel kasuta sõrmi, et ringjate liigutustega maski maha hõõruda. Loputa nägu korralikult sooja veega, et mask täielikult eemaldada.
    • Sa võid rohelist teed enda näopuhastusvahendisse lisada iga päev, kuid viieks minutiks näkku jätta võid seda üks või kaks korda nädalas.

Näokreem E-vitamiini ja rohelise teega

E-vitamiini ja rohelise teega niisutav kreem

Kuumusega pilti muutvad kruusid

Ise segavad kruusid

Heledad käterätikud pojengidega