Spordi vöökoha korsett

37.0638.56

Vali This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Spordi vöökoha korsett

37.0638.56

Spordi vöökoha korsett

Suurused: S-3XL

  • *Color

    *Size

    Tühista
Tootekood: 1005005988625195 Kategooriad: , , Sildid: ,
Turvaline Maksmine
  • Tasuta Tarne
  • Soodne Hind
Jaga oma sõpradega seda soodsat toodet:

Spordi vöökoha korsett

 

Hingav Neopreenist korsett

Kui otsite vahendit, mis aitab teil saavutada lamedama kõhu ja kaotada kaalu, siis hingav neopreenist spordi vöökoha korsett võib olla just see, mida vajate. See kõhukorsett on spetsiaalselt loodud selleks, et aidata teid treeningutel, kaotada liigset kaalu ja saada soovitud saledam keha. Siin on mõned selle toote tehnilised andmed ja omadused:

Tehnilised andmed ja omadused:

  • Hingav Neopreenimaterjal: Hingav neopreenimaterjal tagab, et tunnete end korsetti kandes mugavalt, isegi intensiivsete treeningute ajal.
  • Kaalulanguse ja Saleduse Efekt: Kõhukorsett aitab teil kaalu kaotada ja saledamaks muutuda, toetades kõhtu ja muutes ülesöömise raskemaks.
  • Sport ja Treeningud: See korsett sobib suurepäraselt spordi- ja treeningtegevusteks, pakkudes lisatuge ja aidates teil saavutada toonuses kõhtu.
  • Komposiitmaterjal: Vöökoha korsett on valmistatud kvaliteetsest komposiitmaterjalist, tagades vastupidavuse ja pika kasutusea.

Omadused:

A. See liivakellakujuline korsett aitab teil suurendada kehatemperatuuri, mis aitab trimmida teid, eemaldades liigse higistamise ja vee kaalu treeningu ajal. Samal ajal väldib kerge kaal materjali ülekuumenemist.

B. Korsetil on spetsiaalne libisemiskindel sisemine võrgupind, mis takistab libisemist ja kortsutamist. See kerge, veniv kangas püsib paigal igas tegevuses.

C. Täiusliku kujuga disain aitab toetada kõhtu ja alaselga, muutes selle ideaalseks kehavormijaks ja tagades korraliku südamelihaste kaitse treenimise ajal.

Spetsifikatsioon:

  • Materjal: Neopreen + spandeks + komposiitmaterjal
  • Paksus: 2,0 mm

Pakend sisaldab:

1 * Hingav Neopreenist Spordi vöökoha korsett

Märkus: Kõik selle tüüpi kandmisel on alati tunda kummilõhna. Kui teie nahk on allergiline kummilõhnale, kandke kindlasti seda särgi peal ja mitte otse nahale.

 

Korduma Kippuvad Küsimused (KKK):

Küsimus: Millist suurust peaksin valima?

Vastus: Palun kontrollige meie enda SUURUSTABELIT, mis on alloleval fotol. Kui teil on suurem vöökoht ja puusad, tellige 1 suurus suurem kui tavaliselt kantav rõivas. Nii saate lukustada lukustuse või valige vastavalt oma tegelikule vööümbermõõdule.