Kuidas teha omale tasuta koduleht?

Kuidas teha omale tasuta koduleht ning isegi majutada seda tasuta?

Loo parem koduleht ning tee seda täiesti tasuta ning isegi majuta tasuta.

Iga ettevõte, kes areneda soovib, peaks praegusel ajal looma endale ka kodulehe. Kuna praegusel ajal toimub üle maailma nii palju asju ning globaalsed muutused mõjutavad igavesti inimeste eluviisi ning ka seda, kuidas nad äri teevad, pole internetis koduleht enam vaid üks võimalus, kuna see mitte ainult ei säilita edu, vaid on vajalik äri ellu jäämiseks.


On juba olemas tööriistu, mida saab iga ettevõte kasutada kodulehe loomiseks kuid isegi minimaalsed uuringud ütlevad et enamus neid tooteid on kallid, neid on keeruline kasutada ning neil on limiteeritud võimalused. Teisisõnu öeldes, ei ole need eriti kasutajasõbralikud ning ei sobi kindlasti kõikidele ettevõtete omanikele, eriti neile, kes on tehnika valdkonnas väheteadlikud ning kellel võib olla ka kindel eelarve.

Kes saab lubada endale investeerida tuhandeid eurosid kuus paljudele erinevatele keerulistele tööriistadele ning lisaks sellele veel ka palgata arendajaid, kes süsteeme haldaks ja kodulehte arendaks?

Kui see tundub kuidagi tuttav, siis on meil Sulle häid uudiseid.

 

Kuidas teha omale tasuta koduleht?

Meil on väga hea meel tutvustada Teile oma uut avastust: GroovePages

GroovePages ja GrooveFunnels on ülekaalukalt parim viis, mille leidnud oleme, millega luua kodulehti,veebilehti, müügilehtreid (sales funnels) , müüa internetis igasuguseid tooteid ning neid samas äärmiselt lihtsalt ka turundada.

Kodulehtede,veebilehtede,müügilehtede ning maandumislehtede tegemine on tehtud ülilihtsaks. Valid valmiskujundatud põhjade seast omale meeldiva,kohandad teksti oma vajadustele,valid sobiva alamdomeeni ning ongi valmis. Isegi koolilaps saab sellega hakkama:)

Kõige parem osa? See on täiesti tasuta!

 

Kuid see sellega ei lõppe… GrooveFunnels ei ole lihtsalt veebisaitide ja müügitunnelite koostaja. GroovFunnelsi kaasasutaja Mike Filsaime on interneti turunduse veteran ning on pannud kõik oma kogemused ning teadmised ühte parimasse turundustööriistade komplekti, mida me kunagi näinud oleme.

Võime kindlasti väita, et see tasuta tööriist on täielikult võimeline juhtima kogu Sinu äri ning seda võib-olla isegi paremini kui mõned kallid ja keerulised tööriistad. Me ei liialda mingil viisil… Mida me senini näinud oleme on see, et GrooveFunnels sisaldab kõike, mida on vaja, et juhtida oma veebiäri ning seda kõike täiesti tasuta.

Samuti on võimalik oma praegune koduleht või veebileht kolida nende platvormile, suunata oma olemasolev domeen sellele ning hoida kokku igakuiselt ning iga-aastaselt veebimajutuse kulult.

Või siis teha oma müügilehed ning maandumislehed nende platvormil ning suunata oma kodulehe külastajad nendele.

Siin on vaid kiire nimekiri sellest, mida me siiani välja oleme noppinud:
• Tasuta kodulehe ja müügilehtri ehitamise platvorm
Võimalus luua oma kaubamärgiga veebisaidid koos täieliku navigeerimisega
• Võimalus integreeruda sinu enda kohandatud domeeninimega
• Võimalik müüa kõiki tooteid järelmüügiga, mida nad kutsuvad “ühe kliki müügiks (1-click upsell)”
• Võimalus teha järelmüüke, upsell-se, downsell-se ja tellimusi
On isegi võimalus luua minu enda tütarettevõtte (affiliate) programm oma toodetele! (Teised ettevõtted hakkavad turundama sinu toodet või teenust ning teenivad protsenti müügilt kui sooritavad mõne Sinu toote või teenuse müügi)

Ning see on vaid alguseks, kuna seal on veel palju teisi võimalusi. See on tasuta ja on ilmselt kõige parem turundustööriistade komplekt, mida me seni näinud oleme. Me isegi ei maininud mõnda oma lemmikut selle platvormi hüve. Liikmena saab seal ka kogukonna hüvesid . On võimalik liituda nende privaatse Facebooki grupiga, suhelda sealsete turundusekspertidega, saada abi kõigidele oma probleemidele mis seotud veebilehe või turundusega, pääseda juurde nende akadeemia privaatsetele koolitustele, küsida kasutajatoe kaudu küsimusi ning kohtuda teiste sarnaselt mõtlevate ettevõtjatega, et neid tööriistu kõige paremini kasutada.

 

Niisiis,kui tahad lihtsalt omale kodulehte või kui püüad oma äri kasvatada, otsid võimalusi turunduse kohta rohkem õppida ja tutvuda selle valdkonna parimatega, siis ära jäta seda võimalust kasutamata.

Kõlab hästi, kas pole?

Kuid sa võid küsida, et kus peitub konks?

Konks on selles, et GrooveFunnels-ga liitumine on tasuta ainult piiratud aja jooksul. GrooveFunnels on selles turuletoomise eelses faasis, mis tähendab seda, et paljud tooted pole veel täielikult välja lastud. Kui seda tehakse ning tooteid järjepidevalt täiendatakse, ei pruugi liitumine GrooveFunnels-ga enam tasuta olla. See tähendab seda, et praegu on õige aeg enda tasuta konto registreerida, mis kindlustab Sind ka täiendavateks tarkvarauuendusteks, mida nad aja jooksul teevad.

Hea diil, eks? Seda kutsutakse õigel ajal õiges kohas olemiseks. Ja seal me just praegu oleme. Ära oota kauem, kuna me pole ausalt öeldes kindlad, kuna see tasuta pakkumine ära kaob.

Tee endale teene ning registreeri kohe oma tasuta GrooveFunnels konto ja kohtume nende Facebooki grupis!

Registreeri ennast kohe SIIN

 

Tootemaailm
Tootemaailm

E-Pood Tootemaailm- Odav ning laia valikuga e-pood kus on soodsad hinnad, laialdane ning eristuv tootevalik ning kõikidele tellimustele tasuta kohaletoimetamine.

Meie e-poest leiad: Jalanõud, Riided, Mänguasjad, Ilu-ja Kodukaubad, Aiakaubad, Kohvrid & Kotid, Päikeseprillid, Ehted ja Kellad, Erootikapood, Kostüümid, Parukad, Kingitused, Tervisetooted, Spordikaubad, Kardinad, Parukad ja palju teisi põnevaid tooteid. Soodsaid tooteid leidub nii naistele, meestele kui lastele.

Articles: 42