Kuidas olla loomulikult ilus? – 5 lihtsat soovitust kuidas olla loomulikult ilus

Läbi aegade on inimestel olnud tavaks üksteist võrrelda ja luuakse esmamulje inimesest just tema väliste kriteeriumite järgi. Seetõttu on hakanud üha enam suur hulk inimesi pöörama suuremat tähelepanu oma välimusele, et saavutada  perfektne välimus.  Ideaalse välimuse saavutamiseks on inimesed nõus välja käima suuri summasid, et osta kokku palju kosmeetikat, külastada ilusalonge ja võtta isegi ette mõni ilulõikus.

Meie kõigi soov on olla hea väljanägemisega, aga kas ilus olemiseks on just vaja ennast iga päev maski taha peita ja teha muid ebavajalikke iluprotseduure.Ilus saab olla ka loomulikul moel.

Siin on Sulle 5 lihtsat soovitust, mida oma välimuse heaks teha, et olla loomulikult ilus ja särav:

1. Söö loomulikku terviktoitu

Unusta oma toidumenüüst ebatervislikud tooted- kartulikrõpsud, friikartulid, hamburgerid, karastusjoogid jne. Need tooted on ebatervislikud ja lisaks figuurile mõjuvad ka inimese nahale halvasti, tekitades vistrikke ja näopunetust.  Selleks, et vistrike varjata, kasutavad paljud meigitooteid, peitmaks oma vistrikke meigimaski taha, ent see on suur viga.

Selleks, et olla loomulikult ilus, nõuab keha loomulikku toitu, mis on looduse poolt valmiskujul juba olemas. See on toit, kus on olemas kõik vitamiinid, mineraalid, kiudained, antioksüdandid, head rasvad ja suhkur. Terviktoiduks on näiteks puuviljad, marjad, aed-, tera-, kaunviljad, seened, pähklid, seemned. Samuti liha, munad ja piim.

Sa oled just see, mida sa sööd, seega jälgi hoolega oma toitumist, et näonahk püsiks puhas ja veatu.

2. Maga piisavalt

Iga inimene vajab iluund- see on hädavajalik osa Sinu säravaks välimuseks.

Kindlasti ei tohi inimene olla magamata või lühendada oma uneaega. Magamatus muudab inimese tujukaks ja närviliseks. Kui inimesel tekib une puudujääk, on seda kohe näost näha- tekkinud kortsude, kuiva naha, kottis ja väsinud silmalaugude põhjal. Lisaks tuleks piirata ka öist pidutsemist, alkoholi tarbimist ja suitsetamist, sest ka need mõjuvad inimese näonahale negatiivselt. Suitsetamine tekitab näotugevaid kortse näonahale, alkohol rikub jällegi une kvaliteeti.

Seega piisav uneaeg on inimesele vajalik, et olla puhanud ja ilusa näonahaga. Magamine uuendab, tervendab ja noorendab meie keha. Lisaks pikendab eluiga, parandab ja teravdab mälu ning loovust.

Seega, kui soovid olla loomulikul ilus, välja näha värske ja nooruslik, siis anna oma kehale piisavalt puhkust ning hakka jälgima oma uneaega.

3. Liigu regulaarselt

Uskuge või mitte, aga olla loomulikult ilus ja puhta näonahaga, on abiks ka regulaarne liikumine. Liikumine parandab inimese vereringet ning annab kehale toonust, parandab toitanete omastamist ning hoiab inimest erksana.

Seega liigu regulaarselt- käi jalutamas, rulluisutamas, jooksmas, aeroobikas.

4. Mediteeri

Ilusa väljanägemise saavutab ka regulaarne mediteerimisega. Mediteerimine vähendab stressi ja depressiooni tekkimist ning annab inimesele sisemise rahulolu ja sära.

Seega on viimane aeg teha algust mediteerimisega. Kui ise kodus ei saa sellega iseseisvalt hakkama, on olemas joogaõpetajaid, kelle abil saab mediteerima õppida ja saavutada loomulik ilu.

5. Hoolitse enda eest looduslike vahenditega

Muidugi selleks, et näha loomulikult ilus välja, ei piisa ainult terviktoidu söömisest, piisavast unest, liikumisest ja mediteerimisest, enda  keha eest tuleb hoolitseda.

Selleks, et ilus välja näha, ei ole vaja keemiat kasutada, enda loomulikku ilu saab rõhutada ka looduslike vahenditega. Keemiat täis kosmeetikavahendid mõjuvad inimese nahale halvasti ja tekitab palju lisaprobleeme, mis paneb inimesi veel rohkem kosmeetikat kasutama varjamaks probleeme.

Selleks, et nahk oleks tervem, vistriku vabam, pehmem- unusta keemiat täis seebid, dushigeelid ja kreemid. Kasuta naturaalset seepi ja tulemused on palju paremad.

Kellel on probleeme haprate küüntega, tuleks kindlasti üle vaadata oma toidumenüü. Hakka sööma terviktoitu ja määri küüntele sheavõid või kookoseõli. Ära mingil juhul heida meelt, et küüned ei kasva kiiresti ja ära lase paigaldada kunstküüsi. Kunstküüned võivad küüntele tekitada püsivaid kahjustusi.

Ka hambaid ei ole vajalik pesta kemikaalidega. On olemas ka kemikaalideta ja fluoriidita hambapastasid, mis on savi või kriidi baasil toodetud. Kindlasti kasuta ka hambaniiti. Hambad on palju tervemad, valgemad ja säravamad. Kemikaale täis hambapastad võivad olla küll odavamad, ent see eest hilisem kulu on suurem, kui tuleb külastada hambaarsti.

Samuti juuste puhul unusta ära kemikaale täis topitud šampoonid ja palsamid ning hakka kasutama looduslikke vahendeid. Samuti pese juukseid harvemini ning lase neil loomulikul moel kuivada. Juuste föönitamine, koolutamine ja sirgendamine rikub juuksestruktuuri ning muudab juuksed hapraks. Soovitatav oleks kasutada ka puidust kamme, need ei tekita juustes staatilist elektrit ning ei lõhu juukseid. Ka juuste värvimine pole soovitatav, ent kui seda teha, siis võimalikult harva ning olla juuksevärvi valimisel eriti tähelepanelik. Paljud juuksevärvid koosnevad hulga kemikaalidest ja see ei mõju ei tervisele ega juustele hästi. Ka mingil juhul ära kasuta juuksepikendusi, need pole Sinu juustele head.

Hooli endas ja järgi 5 lihtsat soovitust, kuidas oma välimuse eest hoolitseda, et olla loomulikult ilus. Muidugi tuleb ka muuta oma negatiivsed mõtted iseendast ja õppida ennast armastama sellisena nagu oled. Seisa peegli ees ilma meigita ja harju enda nägemisega puhtal moel. Usu, tulemus on saavutatav.

Muidugi ei saa salata, et igale naisele meeldib ennast aegajalt natukene meikida, aga kas on vaja teha seda just igapäevaselt ja kasutada tooteid, milles on kõige enam keemiat. Ära varja oma ilu paksu meigimaski taha!

OLE ILUS, LOOMULIKULT!

 

Sisesta kindlasti oma e-posti aadress,et saada  parimaid nippe ning eksklusiivseid pakkumisi  otse oma  e-postkasti :                [newsletter_signup_form id=1]

Jaga seda artiklit ka oma sõpradega,nad on Sulle kindlasti tänulikud: