Kuidas valentinipäeva tähendusrikkamaks muuta?

Iga inimese kohta, kes valentinipäevaks šokolaadi ja roose saab, on inimene, kes leiab, et antud päev on kommertslik ja imal. Kuigi enamus inimesi ei kurda kingituste üle, on oma hoolivust võimalik näidata ka teisel moel. Igaüks saab osta mängukaru ja karbi südamekujulisi komme, kuid ainult sina tead enda valentini kõige paremini. 14. veebruaril saad näidata talle, kui palju see suhe sinu jaoks tähendab.

Näita enda valentinile, kui hästi sa teda tunned

  1. Pea meeles väikseid asju, mida ta ütleb. See võib lihtsana tunduda, kuid on kerge unustada väikseid asju, mida sinule oluline inimene ütleb. Ära alusta valentinipäeva ideede otsimisega päev enne, vaid arvesta juhuslikke kommentaaridega, mis sellele päevale eelnevad. See on oluline kõigi väikeste üksikasjade jaoks.
  2. Tee kindlaks oma kallima “valentinipäeva-stiil”. Osad inimesed kõnniksid uhkelt ringi näpus tosin roosi ja heeliumiga täidetud südamekujuline õhupall, kuid osad grimmassitaksid juba vaid sellele mõeldes. Mõlemat pidi on okei, lihtsalt veendu, et su valentin ei tunneks end ebamugavalt. Uuri järgi, kas talle meeldivad suured või väiksed žestid.
    • Mõned inimesed kuulutavad, et nad on täielikud valentinipäeva vastased. Kui ka sinu partner üks nendest on, siis ära arva, et see tähendab seda, et ta on ka armastuse vastane, Keegi ei ütle ei natukesele erilisele tähelepanule, isegi kui ta otseselt valentinipäeva tähistada ei soovi.
    • Võta arvesse ka enda valentinipäevast rutiini. Keegi ei taha mööda tänavad jalutada, süles suur mängukaru või jääda hommikul tööle hiljaks, kuna voodisse toodud hommikusöök kaua aega võttis.
  3. Küsi endalt, kuidas sinu valentin teistest erineb. Mis paneb sinu kallima naeratama? Keskendu tema unikaalsetele omadustele.
    • Ära tunne, et peaksid planeerima traditsioonilise tähistamise või ostma klassikalise valentinipäeva kingituse. Ükskõik kas sinu valentinile meeldib suitsusink, tobedad komöödiad või uisutamine- proovi tema lemmikuid asju päeva sisse tuua. See näitab, et soovid teda õnnelikuks teha.

Erilise päeva planeerimine

  1. Anna endale piisavalt aega. See on oluline. Kui sa valentinipäevale mõtled alles päev enne, siis on see selgelt näha. Anna endale piisavalt aega, et kõik perfektselt sujuks.
    • Kui planeerid enda kallimat välja sööma viia, siis pane restoranis laud kinni, kuna valentinipäeval käivad paljud paarid restoranis. Sama kehtib ka teiste tegevuste kohta.
  2. Otsusta, mis sinu valentini kõige õnnelikumaks teeks. Kas talle meeldib süüa mõnes kindlas restoranis või eelistab hoopis kodus einestada? Kas ta on õnnelik, kui saab end üles lüüa või eelistab ta tavariietes olla? Pea meeles, tähendusrikas valentinipäev ei ole igal paaril samasugune. Viietärniline restoran ja tantsimine võib mõndade jaoks ideaalne olla, kuid teised on õnnelikumad Netflixi vaadates ja rämpstoitu süües.
  3. Kinnita plaanid oma valentiniga. Isegi kui sa teda üllatada soovid, siis veendu, et tal oleks selleks aega ning ta saaks teha kõike seda, mida sa planeerinud oled. Detailid võid enda teada jätta, kuid anna enda partnerile üldisest plaanist teada. Kui pead minema uhkesse restorani teksades ja tossudes või pead töö pärast mõnusast nädalavahetusest spaas loobuma, siis on võib see vägagi masendav olla.

Ideaalse kingi leidmine

  1. Räägi oma kaasaga kingituste teemal. Otsustage, kas tahate üksteisele kingitusi teha või mitte. See ei riku üllatust ära, kuid hoiab ära ebamugavuse, kui üks ilmub kohale kingitusega ning teine tühjade kätega.
    • Pea meeles, et kogemuse jagamine võibki kingitus olla. Ära tunne survet, et peaksid ostma uhke ja kalli kingi.
  2. Mõtle kas ostad kingituse või teed selle ise. See on see koht, kus väikesed vihjed appi tulevad. Kas ta mingi aeg näitas poes midagi sellist, mida ta tahaks? Kas ta on sulle öelnud, mis on tema lemmik kingitus, mida ta kunagi saanud on? Kõik need väiksed detailid aitavad sul aimata, mida talle kinkida.
    • Mõtle enda valentini lemmikutele tegevustele. Kui ta on spordihuviline, siis võid talle treeningasju kinkida. Kui ta armastab muusikat, siis näiteks kontserdipiletid.
  3. Kirjuta südamlik kaart. Ükskõik kas sa teed kingituse ise, ostad selle või ei tee üldse, on kõige erilisem asi mis sa enda valentinile anda saad sinu enda sõnad. See on sinu võimalus olla loov või naljakas või hoopis südamlik. Käsitsi kirjutatud kaart näitab sinu kallimale, et sa kulutasid aega, leidmaks ideaalseid sõnu ning selle kaardi näol jääb talle igavesti mälestus.