Kuidas noorem välja näha?

Vananemine on tavaline osa elust, kuid see ei tähenda, et see alati meeldiv oleks. Kui muretsed enda noorusliku välimuse kaotamise pärast, pole sa üksi. Ära muretse- on palju asju mida sa teha saad, et noorem välja näha, ilma et peaksid minema kiurgi noa alla või suuri summasid kulutama. Enda naha eest hoolitsemine ja soengu muutus võib teha imesid.


Kasuta õrna näopuhastusvahendit

Vananev nahk ei vaja karme tooteid mida teismelised tihtipeale kasutavad, kuna vanemal nahal pole tavaliselt nii palju üleliigset õli. Kui su näopuhastusvahend on liiga karm, eemaldab see sinu nahalt loomulikud õlid, mis põhjustab naha kuivust ning kuiv nahk vananeb kiiremini. Vali sellised, mis on mõeldud sinu vanusegrupile või sellised millel on kirjas gentle (õrn) või moisturizing (niisutav). Naised peaksid nahka niisutama alati enne meigi tegemist.
· Näo puhastamine on vananedes tähtis, kuna see eemaldab nahal keskkonna põhjustatud kemikaalide jälgi ning meigi jääke, mis nahale jäetuna põhjustavad naha vananemist.

Kreemita peale puhastamist

Kuivemapoole nahk vananeb ilma niisutamiseta kiiremini. Kasuta tooteid millel on kirjas anti-aging (vananemisvastane). Kui ei oska valida millist osta, proovi leida toote kohta kommentaare või katsu leida mõni teaduslik uuring, mis toodet toetab. Veendu, et kreem mida sa otsustad kasutama hakata on sügavalt niisutav, mitte selline mida sa nooremana kasutasid.
· Niisutavad tooted pole mitte ainult naistele, valikus on ka küllaldaselt tooteid, mis on meestele suunatud.

Kasuta igapäevaselt päikesekaitset

On saadaval palju kreeme millel on juba sees SPF kaitse. On oluline kaitsta enda nahka kahjulikke UV kiirguste eest. Päike on üks põhilisemaid asju mis põhjustab enneaegset vananemist. Nahaarstid soovitavad, et sa peaksid iga päev kasutama vähemalt SPF 15 kaitset, et vältida kortse, pruuni laike ja tuhmi jumet. Lisaks kaitseb see sind ka nahavähi eest.
· Päikesekreemi võid panna ka rinnale ja kätele, kui lähed mõneks ajaks päikese kätte. Kui sa aga oled pikalt päikese käes, tuleb kreemitada tervet keha.

Koori nahka

Õrnalt naha koorimine aitab kaasa naharakkude uuenemisele, mis omakorda tähendab noorema välimusega nahka. Vali mõni mis on suunatud vanemale nahale, kuna need on õrnemad ja on väikse võimalus oma nahka kahjustada või kuivatada. Koorimine teeb su naha pehmeks ja säravaks.

Tegele oma näokarvadega

Meeste puhul jätab see paremini hoolitsetud mulje ja naiste puhul peidab see vananemise kõrvalmõjud. Siin on mõned asjad, mida meeles pidada mõlema soo puhul:
· Mehed: Hoia enda nägu puhtalt raseeritud või korralikult kärbitud. Alati trimmi enda nina- ja kõrvakarvad. Ninakarva trimmerid on lihtsalt kasutatavad ja valutud. Lastes nendele karvadel kasvada lisab see sinu välimusele vanust juurde ja jätab korratuma mulje.
· Naised: Näokarvad võivad vahel kasvada ka naistele peale menopausi, kuna hormoonitase muutub. Nendest lahti saamiseks on paar lihtsalt viisi nagu näiteks lasereemaldus, vahatamine, karvaeemalduskreem või kitkumine. Kui sa vananed on suur võimalus, et su kulmud muutuvad hõredamaks, nii et värvi neid pliiatsiga mis on sinu kulmukarvadega ühte värvi, et paista nooruslikum.

Kanna meiki mis teeb sind nooremaks (naistele)

On tosinaid meiginippe, mis aitavad naistel välja tuua enda näo paremaid külgi ja peita vananemismärke.
· Kasuta kreemjat peitekreemi. Sademena peale jääv kreem võib sind hoopis vanemaks teha.
· Pane natuke põsepuna põsesarnadele, kuid ära kasuta seda põse õõnsustes. Vananedes kaotab su nägu rasva ja su põsed muutuvad loomulikult natuke õõnsamaks. See võib teha sind veidi vanemaks, nii et pole mõtet seda rõhutada veel põsepuna lisamisega.
· Hakka kasutama pruuni lainerit musta asemel. Vananedes tekitab must lainer liiga karmi kontrasti ülejäänud näoga. Pruun raamib õrnemalt sinu silmi.
· Näita oma ripsmeid. Vanemaks jäädes muutuvad su ripsmed õhemaks ja sirgemaks, nii et kasuta ripsmekoolutajat ja tihendavat ripsmetušši.
· Minimeeri huulte ümber olevat draamat. Kena kahvatut tooni huulepulk võib olla hea lisand sinu näole. Ära kanna liiga eredat huulepulka, sinu huuled muutuvad vananedes kitsamaks ja erk huulepulk võib neid veelgi kitsamaks teha.

Hoia hambad terved

Terved hambad võivad sind koheselt nooremaks ja atraktiivsemaks teha. Hoolitse selle eest, et sul oleks hea hammaste hoolitsemise rutiin mis sisaldaks harjamist, hambaniidi ja suuvee kasutamist. Kui su hambad pole piisavalt valged või on sul nendega mingeid probleeme, külasta oma hambaarsti. Sa saad teha professionaalset valgendamist ja parandada lagunenud, logisevad või plekilised hambad.
· On müügil ka kodus kasutatavaid hambavalgenduskomplekte, mis võivad olla efektiivsed.
· Hambad võivad välja tuua su tõelise vanuse rohkem kui muud kehaosad, nii et alusta varakult enda hammaste hooldamise rutiiniga.

Värvi hallid juuksed

See pole kõigi jaoks, mõned inimesed armastavad oma halle juukseid. Siiski on päris palju inimesi, kes nendest lahti soovivad saada ning müügil on palju erinevad juuksevärve. Parim valik on värv, mis sarnaneb sinu naturaalse juuksevärviga kuna see tundub loomulikum. Sa võid juukseid värvida juuksuri juures või minna säästlikumat teed mööda ja osta komplekt koduseks juuste värvimiseks. Jäta meelde, et igasugune juuksevärv on juustele kahjulik ja väldi liiga tihedat värvimist. Lisaks kasuta tooteid, mis on mõeldud värvitud ja/või kahjustatud juustele.
· Sa võid lisada juuksevärvi vaid väljakasvanud osale, hoida seda seal ja mõned minutid enne värvi maha pesemist kammida see ka ülejäänud juustesse. Niimoodi kahjustad enda juukseid vähem.
· Naised võiksid mõelda ka triibutamise peale, et lisada välimusele pehmemat muljet.

Uuenda oma soengut

Oled viimased 20 aastat kandnud sama soengut? Kui nii, siis on ammu käes aeg trendikama lõikuse jaoks mis annab sulle koheselt noorema väljanägemise. Lehitse ajakirju ja uuri järgi millised soengud praegu populaarsed on. Sa ei pea enda juuksed lõikama eriti trendikasse soengusse, kui see pole sinu jaoks, kuid soeng mis sulle sobib paremini kui vana lõikus, võib sind lausa aastakümne jagu nooremaks teha. Siin on mõningad asjad, mida arvesse võtta kui soovid soengut muuta:
Naised:
· Vali lokid kui sul on suurem otsaesine ja kui need sinu näokujuga sobivad. Need teevad sind nooremaks.
· Kihiline lõikus võib samuti sinu välimuselt aastaid kustutada. See teeb su juuksed õhuliseks ja volüümikaks.
· Lõika juuksed nii, et need raamiksid su nägu. Vaid mõni sentimeeter lühematest juustest piisab, et noorem välja näha.
Mehed:
· Lase juustel veidike välja kasvada, et välimus veidi pehmemaks muuta.
· Kui sa hakkad kiilanema, mõtle pea raseerimise peale. See teeb sind nooremaks ja seksikamaks kui lihtsalt paljas koht keset juukseid.

Riietu enda vanuse ja kehakuju järgi

Kandes riideid mis meelitavad su kehakuju, paistad kohe saledam ja moodsam välja, ilma et peaksid liiga palju pingutama. See käib samuti ka meeste kohta, kuigi meeste keha on vähem mitmekülgsem kui naistel. Sa ei paista noorem kui riietud nagu sinust poole nooremad inimesed, niimodi võid isegi hoopis vanem välja paista. Keskendu riietele mis on õiged just sinu jaoks.
· Naised ei pea kandma avarat dekolteed, et nooremad näida. Kanna hoopis meelitavaid särke, mis toovad välja su parema külje ilma liigse tähelepanuta dekolteele.
· Kui oled viimase aastakümne jooksul samu asju kandnud on aeg uuendada enda garderoobi. Kui sa ei tea mida sa endale soetama peaksid, küsi abi mõnelt sõbralt või pereliikmelt kellel on hea stiilitunnetus.

Kanna erksaid värve

Erksamad värvid teevad su välimuse nooremaks ja lõbusamaks. Saa lahti neist mustadest, hallidest ja neutraalsetest toonidest ning lisa oma garderoobi vürtsi punaste, roheliste ja siniste toonidega. Kuigi must ja tumedamad värvid võivad olla salendavamad, teevad nad sind ka veidikene vanemaks kui tegelikult oled.
· Sa ei pea minema viskama kõiki oma tumedamat tooni riideid. Aga kui sa näiteks kannad musta särki, lisa vürtsi värvilise lipsu või ereda kaelakeega.

Kanna õigeid aksessuaare (naised)

Naised peaksid kõrvale panema need kaelakee ja kõrvarõngaste komplektid, mis teevad küll nad väärikamaks, kuid samas ka natuke vanemaks. Sa näed välja palju noorem kui kannad armsaid ja stiilseid kõrvarõngaid enda lemmiku pärlitest komplekti asemel. Naised kes kannavad värvilisi sõrmuseid paistavad samuti nooremad, kuna sõrmused lisavad riietusele vürtsi juurde.
· Regulaarne maniküür ja pediküür aitavad samuti.

Tee trenni

See võib olla keeruline, mõndadel inimestel on liiga kiire, pole kindlad mida teha või arvavad, et nad pole selle jaoks piisavalt vormis. Siiski aitab isegi vähene regulaarne trenn sul ennast tunda energilisemana, mis ei mõju ainult su välimusele hästi, vaid sa tunned ka sisemiselt end nooremana.
· Tee enda eesmärgiks vähemalt 30 minutit iga päev end liigutada.
· Kui trenni tegemist enda päevakavva sobitada on väga raske, katsu vähemalt kõndida nii palju kui võimalik.
· Mõned trennid, mis on väga head ka vanematele inimestele: jooga, pilates, rattasõit, matkamine ja tennis.

Ole õnnelik! Ümbritse end inimestega, kes panevad sind nooremana tundma ning sa tunned ka ise end nooremana ja see paistab ka teistele välja. Sa ei pea käituma lapsikult, tantsima laudadel või tegema nalja teiste inimeste üle nagu kuuenda klassi õpilane. See tähendab hoopis, et ole positiivne, sõbralik, väldi kadedust ja rahulolematust ning teisi selliseid emotsioone, mis panevad sind tundma vanana.

Rõõmsates toonides lipsud

Omapärane elektrooniline karvaeemaldaja

Noorendav aaloega näoseerum

Hobuseõlist Korea Kortsukreem