Kuidas magamistoas feng shuid rakendada?

Kuidas sa oma magamistoas feng shuid kasutada saad?

Vanast Hiinast pรคrinev feng shui meetod aitab meil tasakaalustada oma kodusid. Sageli pรถรถrame rohkem tรคhelepanu just oma magamistoale, kuna seal me puhkame. ร•ige feng shui olemasolu vรตib aidata parandada romantikat, lasta sul paremini vรคlja puhata ning anda sulle tunde, et kรตik on ilusti kontrolli all.

Feng shui kasutamine voodis

  1. Vali tugev voodipeats. Parimad voodipeatsid on sellised, mis on tugevad ja valmistatud puidust vรตi on tugevasti polsterdatud, kuna neis on vรคga hea kombinatsioon kindlast, kuid samas ka รตrnast ja toetavast. Sel ajal, kui unne triivid, on kehal mitmel tasandil kรคimas eriti kiire energiaparandustรถรถ. Alateadlikult vajab su pea head tuge ja kaitset.
  2. Vali toetav madrats. Saadaval on mitmesuguseid madratseid, vali targalt ja investeeri sellisesse, mis soodustab sulle parimat und ja lรตรตgastumist. Mida paremini sa รถรถsel magad, seda parem on su tervis pรคevasel ajal. Pรถรถra tรคhelepanu heale feng shuile ja รคra osta kasutatud madratseid โ€“ kunagi ei tea, millist energiat need eelmistelt omanikelt endasse kogunud on.
  3. Veendu, et voodi oleks hea kรตrgusega. Tasakaalustatud feng shui energiavoo vรตimaldamiseks peab voodi olema pรตrandast mรตistlikul kรตrgusel. รœldiselt peetakse halbadeks feng shui vooditeks voodeid, mille all on sisseehitatud sahtlid, mis aitavad sul hoiustamislahendusi leida, kuna energia peab magamise ajal รผmber keha ringlema, mis pole vรตimalik, kui voodialune ruum on blokeeritud.
  4. Jรคlgi, et voodi oleks uksest vรตimalikult kaugel. Paiguta voodi uksest kaugemale vรตi uksega diagonaalselt, kuid mitte uksega รผhele joonele. รœkskรตik kas tegu on toaukse, rรตduukse vรตi kapiuksega- รคra lase voodil olla รผhegi uksega รผhel joonel, kuna muidu voolab liiga palju chi-d su voodi poole.
  5. ร„ra pane voodit akna alla. Lisaks heale voodipeatsile on vaja, et voodi taga oleks kindel sein. Akna all magades kipub su isiklik energia ajapikku nรตrgemaks jรครคma, kuna sellel puudub korralik tugi ning kaitse.
  6. Tasakaalusta energia mรตlemal pool voodit. Pane mรตlemale poole voodit รถรถkapid. Ideaalis vรตiksid panna mรตlemale รถรถkapile ka samasugused lambid. See tasakaal on oluline, et hoida sind keskendununa ja eriti vรตrdsuse sรคilitamiseks suhtes, kui sa jagad magamistuba oma kaaslasega.
    โ€ข Ideaalis peaksid รถรถkapid olema รผmmargused, mitte kandilised, et vรคhendada su poole suunatud chi energiat.
  7. Hoia voodi eemal telekatest ja muudest segajatest. Et magamistoast saaks tรตesti koht, kus puhasta ja lรตรตgastuda, vii sealt vรคlja telekas ja tรถรถlaud. Kui sul aga on vรคike kodu ning pole vรตimalik neid teise tuppa viia, siis aseta enda voodi lauast ja telekast vรตimalikult kaugele, et see ei segaks su voodi positiivset energiat.

Negatiivse energia vรคltimine

  1. Vรคldi peeglit, mis on suunatud voodi poole. Kui sa seda รคra tรตsta ei saa, siis kata peegel kinni. Arvatakse, et katmata peeglid magamistoas hรคirivad und. รœldse on hea idee magamistoas peegleid vรคltida, kuna need on liiga energilised kosutava ruumi jaoks.
    โ€ข Kui soovid, et sul magamistoas ikka peegel oleks, vรตid selle panna sissepoole kapi ukse kรผlge. Nii pรครคsed sellele vajadusel kergelt ligi.
  2. Jรคta veeteemalised objektid lisamata. ร„ra kasuta magamistoas purskkaeve, akvaariume ja ka veega pilte. Feng shui jรคrgi vรตivad need kaasa tuua rahalist kahju ja rรถรถvimist. Veeteemalised asjad vรตid asetada hoopis vannituppa.
  3. ร„ra magamistoas hoia lilli ja taimi. Arvatakse, et taimedel on liiga palju yangi, mis annab liiga palju energiat ning takistab sul ennast vรคlja puhkamast. Kui sul pole taimi mujale panna, siis pane need vรคhemalt nii, et sa neid voodis olles ei nรคeks.
  4. Pane raamatud mujale. Korraga vรตid enda magamistoas hoida mรตnda raamatut, mida parasjagu loed, kuid kui seal on liiga palju raamatuid, vรตid end seal toas olles รผlekoormatuna tunda. Magamistuba on puhkamise ja lรตรตgastumise koht ning hunnik raamatuid vรตib tekitada sarnasust tรถรถkohaga.

Tasakaalu loomine vรคrvidega

  1. Kire ja energia jaoks kasuta tuleelemendi vรคrve. Tasakaalustatud feng shui tule element ruumis toob toetavat energiat kรตigisse karjรครคripรผรผdlustesse ja aitab saavutada tunnustust. Samuti aitab see sul oma ellu ja magamistuppa kutsuda kirge ja romantikat. Feng shui tule elemendi vรคrvid on jรคrgmised:
    โ€ข Punane
    โ€ข Oranลพ
    โ€ข Lilla
    โ€ข Roosa
    โ€ข Tugev kollane
  2. Stabiilsuse jaoks lisa maalรคhedasi toone. Tugev ja harmooniline feng shui maa element su kodus loob stabiilsust ja kaitset sinu suhetes. Maa elementide vรคrvid on:
    โ€ข Helekollane
    โ€ข Beeลพ
  3. Lisa “metalseid” vรคrve selguse ja tรคpsuse jaoks. Feng shui metalli element annab teravust, tรคpsust, selgust ning tรตhusust. Selle tasakaalustatud olek aitab elada selguse ja kergusega. Metalli elemendi vรคrvid on:
    โ€ข Hall
    โ€ข Valge
  4. Lisa pastelseid vรคrve, et tuua magamistuppa rahu ja lรตรตgastust. Heledad ja pehmed pastelsed vรคrvid lisavad rahu. Vali nรคiteks:
    โ€ข Helesinine
    โ€ข Heleroosa
    โ€ข Heleroheline
    โ€ข Helelilla