Millega kanda maksiseelikut?

Maksiseelikud on ajatud. Voogav ja hõljuv siluett loob naiseliku stiili, mis on nii mugav kui ka praktiline ilma, et see elegantsust vähendaks. Maksiseelikuid saab kanda nii tavalisel päeval kui ka pidupäeval nii, et kui neid õigesti kanda, on need head igal sündmusel. Samuti on need meelitavad igal kehatüübil, tehes neist olulise osa garderoobi. Ole tähelepanelik, kui valid maksiseelikut enda jaoks. Mõtle üldisele stiilile, mida sa saavutada soovid ning seejärel vali õige pluus, kingad ning aksessuaarid, et luua välimus igaks puhuks.

Maksiseeliku sobitamine särgiga

  1. Lihvitud välimuse jaoks sobita maksiseelik nööpidega pluusiga. Klassikaline nööpidega pluus koos maksiseelikuga teeb maksiseelikust pidulikuma seeliku ning annab sulle üldise ajatu stiili välimuse. Pane nööpidega särk selga koos seelikuga, millel on mõningane struktuur. Maksiseelik, millel on kinnitatud talje on ideaalne, kuid ka A-lõikeline sobib hästi.
    • Pane valge nööpidega särk kõrge vöökohaga maksiseelikusse. Keera varrukad üles ja lisa kaelakee. Eriti šiki välimuse jaoks pane jalga ka kõrge kontsaga kingad.
  2. Igapäevaseks kandmiseks pane selga lihtne T-särk. Pane selga lihtne särk, varrukatega või ilma. See on hea suvine stiil, mis annab sulle hea välimuse kuid samas on sul endal ka mugav.
    • Valge T-särk kombineeritud koos mustrilise maksiseelikuga loob mugava ja igapäevase välimuse. Lisa jalga helmestega sandaalid ja suured käevõrud, et saavutada boho efekt.
  3. Lõbusa suvise riietuse jaoks pane selga nabapluus. Nabapluusid näevad koos maksiseelikutega väga head välja senikaua, kuni seelik pikendab su keha ning pluus rõhutab su pihta. Nabapluus koos kõrgete kontsadega teeb lühema figuuri pikemaks. Kui oled tilluke, siis veendu, et nabapluus lõppeks sinu loomulikul pihajoonel.
    • Proovi kanda hõljuvat nabapluusi koos voogava maksiseelikuga, et saada kerge suvine välimus. Kuigi avara särgi kandmine koos maksiseelikuga on üldiselt midagi sellist, mida sa vältida tahaks, jätab hõljuv nabapluus sinu keskkoha paljastatuks ning seeläbi ei kaota ära sinu pihta.
  4. Proovi kogukat sviitrit, et saavutada hooletu-šikk välimus sügisesel päeval. Suur sviiter või drapeeritud kardigan lasevad sul kanda su lemmikut maksiseelikut ka peale suve. Sa võid lisada lisakihte, nagu pikk tuunika, mis lõppeb allpool sviitri palistust ja nahast mantlit, et anda enda siluetile rohkem definitsiooni.
    • Proovi pruuni maksiseelikut koos suure sviitriga. Lisa suur nahast käekott ja nahast platvormkingad, et olla mugavalt hooletu, kuid šiki välimusega.
  5. Eksperimenteeri kihtidega, et olla huvitavam. Kihid teevad iga riietuse dünaamilisemaks ja see on eriti tõsi siis, kui sa lisad kihte maksiseelikule. Sa võid enda särgi sisse pista, kuid jäta teised kihid nagu kardigan või jakk seelikusse pistmata. Proovi jätta välimine kiht nööpimata, et jääks näha sinu särk või kardigan.
    • Proovi seelikut, millel on erk muster, koos lihtsa tanktopi ja nahkjakiga. See näeb välja naiselik ja edgy ning toimib hästi külmematel kuudel.

Aksessuaaride lisamine

  1. Kanna sandaale, et saada suvist rannatunnet. Madalad sandaalid on ilmne valik maksiseeliku juurde, kuna need sobivad lendleva ja rahuliku välimusega, mis on enamustel maksiseelikutel. Pane sandaalid jalga siis, kui soovid igapäevasemat välimust.
    • Kui tahad glamuursem välja näha, siis lisa sellele stiilile silmapaistvad helmestega sandaalid. Gladiaatorsandaalid koos maksiseeliku lisavad igapäevast šikki sinu riietusele.
    • Kanna külluslikult kaunistatud sandaale koos plisseeritud pastelse maksiseeliku ja lihtsa valge topiga. See riietus on lõõgastava, kuid ka elegantse välimusega ning seda saab lisa aksessuaaridega muuta ka pidulikumaks.
  2. Pane jalga kõrged kontsad, et pikem paista ning seelikut pidulikumaks muuta. Kontsad lisavad igale maksiseelikule elegantsust ning niimoodi on hea moodus õhtul välja minna. Kui oled lühike, siis pikendavad kontsakingad sinu siluetti, tehes maksiseeliku veelgi meelitavamaks.
    • Igapäevase-šiki välimuse jaoks vali elegantne punane maksiseelik, graafiline T-särk ja lihtsad nahatooni kõrge kontsaga kingad. See mänguline riietus segab kokku personaalse stiili ning selles on lõbus päeval linnas ringi kõndida.
  3. Pane jalga täistallaga kingad, et lisada pikkust ja elegantsi. Täistallaga kingad on hea valik, kuna need on stiilsed, kuid samuti ka lõbusad ja värvikad. Täistallaga platvormid sobivad hästi maksiseelikuga, kuna neil on sarnane stiil, mis on on uhke ja lõõgastunud vahepealne.
    • Pane jalga värvilised ning lillelised platvormid koos pastelse maksiseelikuga ja lihtsa nabapluusiga, et saada naiselik ning suvine välimus.
  4. Piha rõhutamiseks lisa lai nahast vöö. Laia pihavöö kandmine koos maksiseelikuga toob ilusti välja sinu piha ning aitab kaasa tekstuurile ja stiilile. Vöö aitab välimust teha poleeritumaks ning kokkupanduks, valitsedes maksiseeliku hõljuva silueti üle.
    • Lisa paks nahast vöö eriti õrnale lillelisele maksiseelikule. Pane juurde avar õlgu paljaks jättev sviiter ja stiilne floppy-müts, et luua boho välimus, millega sobib ka mis tahes festivalile minna.
  5. Vali suured ehted enda riietuse lõpetamiseks. Õiged ehted on aksessuaarimise võtmeks. Kui kannad erksavärvilist maksiseelikut või seelikut, millel on suur trükk, vali ehted mis on tagasihoidlikud ja klassikalised. Kui sinu seelik on aga ühevärviline ja lihtne, võid vabalt lisada suure kaelakee, rippuvad kõrvarõngad või paksud käevõrud.
    • Paks kuldne kaelakee on ideaalne ehe koos musta maksiseeliku ja valge triiksärgiga. Kaelakee lisab klassi ja stiili juba isegi elegantsele välimusele.

Plisseeritud pikad seelikud

Maxiseelikud – suur värvivalik

Naiste boheemi stiilis seelik

Pitsilised pihavööd kunstnahast

Madalad sandaalid naistele

Stella Salaka
Stella Salaka
Articles: 356